Crnitulipan -> RE: IVF-ICSI oktober / november (27.10.2007 21:02:33)
|
Lep.dan - hvala ti za tvojo izkušnjo. Iskreno povedano, šele zdaj dobro razumem kako je, ko te doleti odgovor, da ni nič in da bo treba na abrazijo. Sicer je meni Reš rekel, da naj še pridno vstavljam prometrium. Od njega bi pa res pričakovala, da je realen - kot ponavadi je. Sem vesela, da se ti je tako dobro izšlo. Pravi čudež je. In kako grozno, da te pošljejo na abrazijo in ti tam najdejo utrip male pikice... Sicer pa sem že precej bolje. Itak si samo škodo delamo, če se sekiramo. Upam, da nama z dajamajo uspe. Jutranje slabosti (rahle), slinjenje, pa huda utrujenost in zaspanost, čedalje večje in bolj napete boleče prsi, me še bolj navdajajo z upanjem Sayuri - ko sem jaz šla na kratki postopek, sem dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pozno popoldan - bolj malo šibko, vendar je bila vmes sveža kri. In ravno to me je nasldenji dan vprašal Reš, ko sem prišla k njemu na 2. dan M, da začneva s kratkim postopkom. Punce vsem lep vikend in velikoooo sreče, Čarna
|
|
|
|