Abra -> RE: IVF-ICSI oktober / november (4.11.2007 19:16:53)
|
Pozdravljene! Pa sem se prebila čez vse poste! No, malo sem že dopoldne brala .. Sinoči sva se vrnila, kaj naj rečem - bilo je kratko in sladko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Taki izleti meni tko "napolnijo baterije", zdej bom zlahka preživela brez novoletnega smučanja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tuki pa kot vedno toliko novic! _rebeca_ [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] najprej ti moram čestitat za pogum (da delaš test 10. dan) in seveda za plus [sm=bravo.gif] meni to malo diši na dvojčke [sm=smiley2.gif] et si imela 3. dan, 10 po pa že plusek ... ti povem, da bosta dva [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cati jutri bo hormon že povišan. Stiskam pesti, pa še [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Dajamaja sploh ne vem, kaj naj ti rečem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne morem si predstavljat, kaj preživljaš. Drži se. Gita tudi tebi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] boš vidla, naslednjič bo uspelo Sonček75 čestitam za zamrznjenčke, zdaj sva že dve [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ziher sem še kaj pozabla.. Pri meni ni še nič novega. Prvi mejnik (7. dan - zadnjič se je tu začel izcedek) je šel mimo, zdaj še dva [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], joške me nenormalno bolijo, sploh leva. To je zame neki novga. Zadnjič se mi je tudi zdelo, da imam bolj občutljive in napete, to pa je čisto drgač. Upam, da je to dober znak. Sem si pa malo prej prvič spet zaželela junk fooda, [sm=love.gif] je letu v McDonalds po pomfri [sm=zmeden.gif]upam, da to ni slab znak, ker je prejšnjič 3x dirkal [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Testa nimam in ga še ne mislim delat, planiram v četrtek, da grem lahko popoldne še k Rešu po municijo, če bo poz. seveda. Če bom zdržala[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|