Nipellete avent-se splača?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


želva -> Nipellete avent-se splača?? (4.10.2007 20:08:30)

Ker imam še nekaj časa, da svoje vdrte bradavice pripravim na dojenje, me zanima če se nipellete splača kupit ali naj si nabavim samo nastavke za dojenje.? Ali je katera to uporabljala in ali je to res trajna rešitev? Ker če je to trajno se splača dat denar, pa še lepš joškica zgleda.
Sej, če jih nahecam stopijo ven ,sam so majhne in hitr se spet skrijejo: Pa ena ni lepo zaraščena in je kr neki razcvetena.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Tko,da me mal skrbi, kako bo čez 9 tednov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ?
LP




Anonimen -> RE: nipellete avent (4.10.2007 20:11:10)

Če se jaz prav spomnim jih lahko uporabljaš bolj v začetku nosečnosti.




žanai -> RE: nipellete avent (4.10.2007 20:54:13)

Ojla!

Jaz imam tudi eno vdrto (no, sem jo imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), druga pa je bila ploščata oz. ni izgledala kot klasična bradavička. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pa sem kar nekako logično razmišljala. V porodnišnici moja preljuba dojenčica ni imela za kaj zagrabit, samo kljunček je odpirala in iskala karkoli za v usta.
Pa sem bradavico malo posvaljkala med prsti in takoj pristavila ta malo (drugače se je bradavica v nekaj sekundah spet sploščila). Ko je dojenčica začutila, da ima nekaj konkretnega za v usta, se je takoj znašla in povlekla. Bradavico sem si svaljkala nekaj dni, potem pa so mi kar same stale tako (mi še zdaj, pa je stara 2 leti), ker jih je tako "pocuzala". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pazi samo, da dojenčka pravilno pristaviš in da ti ne sesa le bradavice (boli ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) ampak mu cel kolobar zatlačiš v usta. Včasih sem jo morala prve dni tudi po 10 krat pristaviti, da je pravilno zagrabila. Eni dojenčki pa to obvladaja že od začetka.

Pa srečno!




Stran: [1]