Mali grize in ščipa (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


mnjam -> Mali grize in ščipa (3.12.2004 21:48:50)

Moj mali:hudicek: me vedno, ko je v moji bližini ugrizne:grrr::grrr::grrr:, al v roko, v obraz, da ne govorim v zizo, ko ga dojim. Groza, kolk boli:zmeden:. Zraven pa še ščipa, ampak tko, da sem čist plava po roki. Kot, da bi me kdo prebutal:)-.
Sj vem, najverjetneje je pri vseh tako. Ampak mene vseen zanima ali bo to minilo, ali moram slučajno jaz kaj narediti? Aja, star pa je 7 mesecev in ima 2 zobka.




mirka -> Mali grize in ščipa (3.12.2004 22:00:29)

Oh mi pa še nimamo zobkov pa ravno tako mimogrede da mojo brado v usta in jo 'gloda' ali pa nos.
Stara je pa sedem in pol no skoraj osem.
Ampak mene pa tako lepo boža med dojenjem tam po hrbtu da se kar topim od nežnosti.
Poznam pa prijateljico ki je bil aravno tako vsa plava od tamavga. Ampak to še vedno rad počne pa je že 14mes.
Enkrat bo minilo sigurno:)-:)-
:sloncek:




VALENTY -> Mali grize in ščipa (4.12.2004 9:26:51)

Naš je star 11 mes.in ima 6 zobkov pa grize in ščipa!Res,da v zizo ne (že ve zakaj),drgač pa če mule prbližaš roko al pa kakdrug del telesa vgrizne.Sem pa opazila,da ponavadi začne z grizenjem,ko hoče zizo ali crklanje (nekaj zahteva).Malo opazuj,pa boš videla,če je tudi privas tako. Je pa res,da je mami najbolša za grist hihi!Če bi me ker vidu bi mislu da je kej narobe,k mam same majhne zobke po sebi!Upam da bohitro minilo,ker je kar nadležno a,ne?!




beti 1 -> Mali grize in ščipa (4.12.2004 10:55:23)

Naš je tud enajst mescev in zdaj ko ma že zares izrasle 4 zobe grize kot za stavo, ščipa pa že od ne vem kdaj, vedno med dojenjem, pa med uspavanjem,... Mož ga kar nazaj malo uščipne, nekoliko pomaga, ampak nehal pa ni. Kar pa se tiče grizenja, mene med dojenjem tud ne več, ker če me je dvakrat zaporedoma sem ga kar odstavla, se je naučil. Pa vedno sem rekla auuu, ne vem, mogoče je pomagalo, ker sem mu pokazala, da sem žalostna če to počne. Ampak grizenje za noge, vrat, ramena, je pa še vedno problem.
lp




Stran: [1]