Pikabu -> RE: OKTOBER 2006 (4.12.2007 19:47:53)
|
Danes sem pa spet malo vaša. [sm=smiley36.gif] Možek je na pevskih, otroka v postelji, jaz pa tukaj kraljujem. Danes je spet en prav lep dan za nami. Zjutraj je skoraj prišlo do "fajta", pa sem prav ponosna nase, da sem tako mirno odreagirala, nisem zapaničarila in vse speljala, kot je bilo treba. Z možem sva se namreč slabo dogovorila, kdo zjutraj pelje oba otroka v varstvo in ko je odhajal, reče Maksu, da naj gre k mamici, ker ga bo ona peljala. Jaz sprva sploh nisem dojela, sem potem letela za njim, če sem prav slišala. Jaz pa še nisem bila nič urejena, nič nisem imela pripravljeno, avto je bil zmrznjen, ura pa že toliko, da bi morali iti od doma, če bi jih jaz peljala. Sva se z možem slabo dogovorila, pa sem se hitro vzela v roke, vse uredila in smo šli. Že ko smo se odpeljali od doma, so bile take prelepe barve. [sm=9nebesa.gif] Živo oranžna, pa na koncu doline se je videlo, kot da vse žari. Potem se odpre in razširi, se vse te nebeške barve razlijejo po nebu, pa ravno toliko visoko smo, da pri nas ni bilo megle, v daljavi se je pa videlo, kako je spodaj megla. Noro res, če se nam ne bi mudilo, bi se kar ustavila in gledala. Potem sem najprej peljala Maksa v varstvo, pa Emo v vrtec (običajno je obratno, da najprej Emo oddamo, danes pa nisem, ker se preveč zamudim, če Maksa jemljem pred vrtcem ven iz avta in potem nazaj noter), pa hitro v službo. Sem prišla do minute točno. [sm=smiley20.gif] Ko sem se pa peljala nazaj, je pa sonce bilo že bolj visoko na nebu in je tako krasno obisjalo Triglav, da sem se spet kar topila, res se je dan lepo začel, pa sploh nisem bila jezna na moža, da mi ni prej povedal svojih načrtov. No, ena stvar pa ni najboljša, ampak se sploh nisem sekirala zaradi nje, oz. mi ni pokvarila dneva. Sem čisto, ampak res čisto brez glasu. To zna biti v šoli malo problem, kajne? [sm=smiley36.gif] Pa sem zvozila, s šepetanjem, kar je bilo nujnega, malo več so morali drugih stvari delati, malo bolj so bili tiho, pa smo zvozili. So taki curki, vse ubogajo, samo da sem jaz v službi, je prav hudo, če me ni, še vedno nekateri jokajo. Aja, možek je pa šel v LJ, ker so peli v Državnem svetu. Po službi sem šla po oba otroka, potem smo pa šli domov čakat atija. Naš predragi ati je pa srečal na poti Miklavža, ki mu je že dal prvo darilo. Domov je pripeljal novo televizijo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Joj, imamo zdaj veselje gleedati. Res je super. Jutri bomo pa v pričakovanju še drugih daril.... [sm=9nebesa.gif] Bo kakšen klepet? Ali se naj grem "naslajat" pred TV? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|