Anonimen -> RE: OKTOBER 2006 (27.10.2007 21:30:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* no, pa resno vprašanje.... našega palčka še vedno nismo dali cepiti....govorim o tistem tretjem pri enem letu.....pa zdaj mi povejte pluse in minuse....ali ga naj sploh damo ali ne ? imam isto vprasanje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] smo studirali, pa sprasevali, pa razglabljali ... pa se zmer ne vemo. trenutno se nagibam k tem da ga bomo, ker enostavno nimam "jajc" da bi prevzela nase odgovornost, da ga nisem cepila. itak pri deckih je menda edino mumps nevaren, da ostane sterilen ce se mu jajcka vnamejo. je pa nekak tako, ce ga cepis, imas tam okol 1:1000000 moznosti da gre kaj narobe. ce ga ne cepis, pa da zboli (koliko je verjetnost, da bo zbolel pa samo nebo zna) pa priblizno 1:1000. aja, pa mene je pediater mal hotel okol prinesti. mi je rekel, da cepivo ni vec zivo. pa je. samo je od ene druge firme in je tako laicno povedano ful bolj razredceno in zato manj nevarno kot pred nekaj leti. a ti ga bos to tam cepila? ja točno....da se ne bom drugo leto ali pa kasneje po glavi tolkla ...... sicer se tudi nagibam da ga cepim, ....in to tukaj seveda.... sam mi je kar slabo ob misli, kakšen usran ritem bomo imeli...pa vročina, jokanje, stokanje....grgrgrggggggg....
|
|
|
|