Psi in mucke Zavetišče Trebnje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki >> Živali iščejo nov dom



Sporočilo


Mala_princeska -> Psi in mucke Zavetišče Trebnje (12.10.2007 13:23:38)

V zavetišču Meli center v Trebnjem imajo 38 psov in 15 muckov, za katere iščejo nove lastnike. Pse in mucke dobite skoraj zastonj, plačate le takso zavetišča. Vsi psi so cepljeni in imajo urejeno dokumentacijo. Nekateri imajo tudi rodovnike
Za ogled psov in muckov se lahko dogovorite z gospodom Dušanom na telefonski številki 041 779 884
V primeru, da uboge živalce ne bodo najdle novih lastnikov, jih bodo uspavali.[image]http://www.firbec.si/modules/Forums/images/smiles/icon_sad.gif[/image]
Zato to informacijo sporočite prijateljem, znancem, sodelavcem,..




Tole sem našel na eni strani (www.firbec.com),zato prenašam tule naprej,ker upam in si želim,da bi se našli lastniki za te živalce.Hvala.




polona2 -> RE: Psi in mucke Zavetišče Trebnje (12.10.2007 13:28:09)

Se mi zdi, da to zavetišče nima spletne stvari, kar je pa tudi šlamparija dandanes, no.




Venka -> RE: Psi in mucke Zavetišče Trebnje (12.11.2007 14:03:45)

Tudi mi smo se obrnili na zavetišče, ker se je že v petek k nam priselil novofundlanec. Ker že imamo svojega kužka, ki pa je zelo ljubosumen, je bilo v naši moči samo to, da smo ga hranili on mi dajali vodo. V soboto smo oddali oglas na radio HIT in na internet. pa se ni nihče javil. Zato smo klicali zavetišče Gmajnica, kjer so nas napotili na zavetišče Trebnje, čeprav smo od Rudnika oddaljeni le 10 km, do trebnjega pa 50. V Trebnjem so nam dejali, da bodo poskušali kaj storiti, pa do danes nič. Danes pa so zathevali potrditev občine Škofljica, da bo plačala prevoz psa ( le-ta pa dokazila, da pes ni naš). Kuža je zelo prijazen, verjetno pa se je nekje odtrgal iz verige. Kot je videti, ga tudi nihče ne išče. Če ne bi že imeli doma kužka, bi ga sigurno obdržali.
Vem, da imajo zavetišča veliko dela, vendar sem žalostna, ko vidim, koliko težav ima človek, če hoče ubogi živali pomagati. Upam da bo črnuh našel nov dom.




Tanik -> RE: Psi in mucke Zavetišče Trebnje (19.12.2007 11:20:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Venka

Tudi mi smo se obrnili na zavetišče, ker se je že v petek k nam priselil novofundlanec.


a je odrasel? jaz bi ga takoj vzela ampak imam že enga doma, novofundlanca. bom vprašala okoli.




Stran: [1]