ŽELJA2 -> RE: Novemberke 2005- 2. del (28.10.2007 15:24:58)
|
Ojla. Spet jest. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Moje dete spi, pa sem mal priletela gor. Ja, sem vas tut hjest že hotla mal prosit da napišete kaj boste kaj kupovali za roj. dneve. No pri nas smo si že kar nekaj razdelili in sicer: od stare mame bo dobil mizo+klopica in pripomočki za ustvarjanje (plastična iz Neckermana) +spalno vrečo midva sva mu zaenkrat kupila tak otroški sintesajzer z mikrofonom+ ne vem še kaj, ampak kaj koristnega (pižama, nogavičke,...) ena kolegica mu bo kupila Lego box, ampak čist obične kocke brez figuric, ker imamo tega že sedaj dovolj. od enih drugih prijateljev bo dobil za v avto, za na sovoznikov sedež igračo v stilu, da je zaščiten sedež+otrok ima gor en kup možnosti za igro (se vse nekaj sveti in piska) od dedka in babice pa torto, kapo, šal in rokavice. Zdej bi pa še kakšno idejo rabila, ker jest bi sicer lahko še kaj naštela samo to so bolj take stvari, k bi bolj men prov prišle: posteljnina, pa zaboji za pospravit igrače, pa še kakšne tele puzle penaste za na tla bi rabil. Samo to se mi pač ne zdi, da bi bilo res za njega kot je konkretno igrača. No,.... Poslušam.................
|
|
|
|