ŽELJA2 -> RE: Novemberke 2005- 2. del (20.11.2007 17:23:51)
|
Zdravo. Ada, nasvet od Tinci sploh ni slab. Jest bi naredila točno tako. Pa sploh niso to tok slabe torte na koncu, veš? O, sem srečna da so naša praznovanja mimo. Sej je blo luštno, pa tut nisem bila za vse sama, pa je bilo vseeno dovolj. Je Andraž v enem tednu praznoval 3x, mel 3 torte,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak za prvo zabavo mi jo je spekla njegova prababica, pa svakinja baklave, za v vrtec smo jo kupili v Lekleru, za tadrugo zabavo doma pa sta jo častila dedi in babi, kolegica mi je pa še ful dobro rolado prinesla. Mož je čuval Andraža, da sem jaz lahko pospravila pred obiski po obiskih je pospravljal (razen posode) on. Sendvičke mi je pomagala naredit mami. Tko, da sem ena mala srečnica kot vidite. Vse zabave so zelo uspele tako da trud je bil vsem poplačan. Da je mimo je pa tut super. Čeprav sedaj se pa že ubadam s tem kaj z darili za miklavža pa za božička. Sem čist broke pred nami pa še en kup daril in dogajanja, otrok ima itak polno rit igrač tko da vse po spisku prosim, da mu bi sedaj kupili še kaj koristnega, kar bom drugače jaz morala kupiti tako ali tako. Upam, da se bomo kaj pametnega zmenili in denar pametno porabili. Aja, sej res sem vas hotla prosit, če kera slučajno ne zbira nalepkic od Spara kupuje pa tam se zelo toplo priporočam. Sej mi ni tok panika, da bi šla glih na temo zbirateljstvo, vas pa prosim, k smo si malo bolj na ti. Pa hvala v naprej.
|
|
|
|