|
Žabika -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (2.11.2007 20:29:16)
|
tejčica: upam, da je Vidu padla vročina in da bo noč čimbolj mirna. svečke ali Calpol: kakšna je razlika? Razen to, da gre prvo čez črevo, drugo čez želodec? Meni je pa kar hudo, ker je tako hitro noč. Danes sva šli ob 16:30 še enkrat na sprehod, pa sva bili ob 17h že doma, ker je bila že noč in 3 stopinje. Brrrrrr. Čeprav Hana kar otrpne, ko je zunaj hladno. Jo zavijem v vrečo, pa sploh ne sili, da bi dala rokice ven - že ve, da je zunaj premrzlo. Lahko pa rečem, da je danes prvič pojedla cel obrok GH. Ene 60ml mešanice jabolko - banana, pa potem še 2cm banane. Sicer se je malo kasneje še malo podojila, ampak milsim, da ni bilo čist nujno to. No tudi malo zelenjavice je pojedla popoldne, rižolinota ji pa itak nisem uspela dovolj hitro trpat v usta. No ampak tega je bilo "samo" 70ml. Sem imela pa spet enega novega, tako da ji je bil mogoče zato tako všeč. Eno vprašanje: Hana mi ne zna piti po flaški. Kako ji bom dala mleko zvečer pred spanjem, ko je ne bom več dojila (no sej to ne vem kdaj bo)? A ga bo spila iz kozarca?
|
|
|
|