F*S*M -> RE: Zasavčanke, 2. krog (13.1.2008 11:16:18)
|
Dobro jutro banda zasavska, pokorno se vam javljam po ne vem kolk časa, saj vem grozna sem ampak kaj naj, če pa nimam časa še žvet ne, ne pa da bi pisarila tu gori. No ker pa sem še zdajle brez mojega sončka, ki je na krajšem dvodnevnem obisku pri babici, sem si vzela nekaj trenutkov tudi za vas. No smo mi kar vredu danes smo stari 20 mesecev in zelo zelo navihani. Jaz sem šla malo na bolovanje ker hodim na fizioterapijo za moj križ. Upam, da mi bo kaj pomagala, seveda pa si moram pomagati prevsem sama. Drugače pa sva šla včeraj z decem mal ven, sma šla na večerjo v Ameriko no na čevepe ker tam so božanski, pol sva pa mislila iti v kino in glej ga zlomka nisva več dobila kart za Petelinji zajtrk, drugi filmi pa naju nekako niso pritegnili in sva šla na pijačko en krog po tuš centru in domov, vam povem, da sem jaz čist avt z nočnim življenjem v velikih mestih ne morš verjet kaj folka pa sej to ni več res, mislim, tako vsi jamrajo da ni dnarja pol pa vdiš polne gostilne v teh trgovskih centrih. štarcune pa se mi niso zdele pretirano polne. No nič tolk mal od mene Čebelica sedaj te pa bom en dan res poklicala za tiste okvirje, no pa sej si verjetno že pozabila kaj sva se menili. Nič lepo se imejte papa
|
|
|
|