|
ircica -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (22.11.2007 19:10:27)
|
Hojla, punce! Danes je konec inšpekcije in niso me zaprli, juhuhu!!! Od samega veselja sem odkurila iz službe pol ure prej (pje, sem kriminalec) in si privoščila ene škorenjčke, ki jh gledam že 14 dni, pa jih nisem imela časa it probat. Potem sem šla na poslovilni kofe v upokojenski bife (ker ga zapirajo) in po našega škrata. Se počutim, kot bi imela počitnice. Zdaj pa oklevam med likanjem, pisanjem priprav in lenarjenjem (po možnosti + pivo). V torek imam roditeljski sestanek, upam, da ga ne bodo preveč šimfali. Res pa je vedno, ko pridemo ponj, v naročju. Danes je čez dan spal pol ure, od 5 naprej pa je samo še padal, tako je bil mehek. Kaj je možno, da obdobje trme nastopi pred 2. letom? Ker se bojim, da bo moj napredni genij počasi v puberteto padel. Ne daj bože, da kdo kaj je brez njega ali je kaj drugega ali ga poskuša hran9it brez dodatnie žlice. Zdaj, ko sem ga tako pohvalila, pa resno sprašujem. Se nama bo kdo pridružil na sobotni kavi v Rožmarinu ali bova neznane punce osvajala?
|
|
|
|