kapica -> RE: Julijke 2007 (2.del) (23.10.2007 17:37:57)
|
Uh, sedaj sva pa spala z malim skoraj tri urce, kak je pasalo, neverjetno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Pri zdravniku so rekli, da je treba mazat kozo, da ima to vsak tretji dojencek ( suha koza na obrazu in mozoljcki na lickah). Da je normalno in da je sam treba mazat in mazat. Da se ne rabimo bat da mu zamasim pore, tud ne da bi se koza navadila na kremo. Da je sedaj njegova koza "bolana" in je treba zdravit,to pomeni cimvec mazat. Odkar smo doma sem ze 3 krat debelo namazalo, pa imam obcutek da je ze maljckeno boljse. Pa dobila sva se eno kremo, ki ima majckeno kortisona not, je rekla da se cist na tanko namaze 2krat na dan na najbolj prizadete dele, naslednje tri dni, pol tri dni samo 1krat na dan in pol sam vsak drug dan, pol pa ni vec treba. Pa da ta suha koza vedno znova pride, da pa ponavadi po enem letu cist izgine in se stanje izboljsa. Aja, da tud kopanje opdade, da to se bolj drazi kozo, ceprav ga samo z vodo umivam, da je enkrat na teden dovolj.
|
|
|
|