krtekxx -> RE: Upanje po splavu-2.del (16.9.2008 7:03:30)
|
Ojla! Boste rekle, da si zmišljujem, da se zafrkavam, da gotovo ni res, kar nakladam zadnje pol leta...pa je. Zadnje 3 tedne sem poniknila zato, ker sem dobila virusni meningitis. Brez zafrkavanja, čista resnica. Skoraj dva tedna polnega penziona na infekcijski kl. Vročina do 40, glavobol za znoret, mrzlica....upam, da se vse to čimprej zbriše iz mojega spomina. Menda na otroka vse skupaj ne vpliva. Upam, me je pa strah. Danes sem stopila na tehtnico in imam 56,5 kg, kar je 0,5 kg več kot pred zanositvijo, pa sem v 25.tednu. Res me je zdelalo. Upam, da je bili to zadnje negativno presenečenje v moji nosečnosti. Meningitis je bil glede na potek bolezni verjetno klopni - kljub temu, da sem polno cepjena. Se zgodi, menda. Oooo, kako zavidam tole Grčijo. Lani 18.9. sva tudi midva potovala tja. To so bile najine zadnje počitnice. Ne bom jih zlepa pozabila. Lepo se imejte. Aja, še to: malčka prideta k nama za zmeraj 1.10. Jemljite z rezervo tisto, kar je bilo po TV. Tile novinarj itak znajo stvari napihovat zgleda samo na negativno stran. Se pa res nič ne zgodi, če se sam par ne angažira. Iz Makedonije je zelo veliko posvojitev v Slo majhnih otrok, ki niso Romi. Vendar so se pari morali sami pobrigati in vložiti veliko truda, da so jih dobili.
|
|
|
|