livia -> RE: kako naj mu povem da nemorem več živeti z njegovimi srarši (23.10.2007 7:58:22)
|
Midva sva bila hvala bogu soglasna, da nikoli ne bova živela ne pri enih, ne pri drugih. In kljub finančni krizi sva že 10 let podnajemnika, a vsaj srečna, da lahko živimo kot si želimo. Če imaš kam it, bi jaz šla in moža povabila zraven. Ker pa ne poznam zgodovine, je težko rečt zakaj sta se sploh odločila za tak način, kaj možu pomenijo starši, kako on gleda na vse to. Zakaj pa postane živčen, če mu kaj omeniš? Jaz bi ga vsakič, ko bi me pri tašči kaj motilo, rekla, da naj ji to pove in mogoče bi tudi njemu dopizdilo. Poznam pa podobno zgodbo kot je tvoja, ko pa se mož nikoli ne bo odselil. Zdaj so bili vsi 2 leti skregani in sploh niso govorili, čeprav živijo skupaj. On je sicer na ženini strani (vsaj tako pravi), vendar pa mami ni postavil nobenega ultimata, da naj se ne utika, niti ne razmišlja o selitvi. To pa zato, ker ve, da bi ga mama potem razdedinila. Žalostno, a resnično. Razmisli, pogovori se z možem, pa skupaj sprejmita eno odločitev, ki bo za vse dobra.
|
|
|
|