mati drug naslov prebivališča kot oče (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

petrc@ -> mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 11:48:52)

Zanima me ,če je mati z otroci prijavljena na drugem naslovu(pa se ne gre lažne samohranilke,da se razumemo!!!)v vlogah ,kjer je treba vpisati št.družinskih članov vpiše sebe in dva otroka,brez očeta ali tudi njega,čeprav je prijavljen na drugem naslovu.Uradno namreč živimo skupaj,samo jaz nimam želje bit pri njih prijavljena.

Anonimen -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 11:52:59)

Vpišeš tudi njega.

Pa če nočeš bit tam prijavljena si pa uredi samo začasno bivališče, pa za otroke tudi. Če želiš seveda.

*alja* -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 12:25:45)

a živiš tam, prijavljena pa neželiš bit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?

Te ne napadam, da nebo pomote (sam vprašam)!

Drugač pa, če nimata skupnega prebivališča  in če ne plačuje preživnine (podpisal pa je) ga moraš vpisat zraven. No vsaj tak so meni tam razložili!

petrc@ -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 12:33:22)

a živiš tam, prijavljena pa neželiš bit ?
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

a živiš tam, prijavljena pa neželiš bit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ?

Te ne napadam, da nebo pomote (sam vprašam)!

Drugač pa, če nimata skupnega prebivališča  in če ne plačuje preživnine (podpisal pa je) ga moraš vpisat zraven. No vsaj tak so meni tam razložili!

Ja ŽIVIM TAM PRIJAVLJENA PA NE ŽELIM BITI-iz osebnih razlogov,ne vem zakaj,ne želim da nekdo podpisuje zame da lahko živim tam in mi še kej naprej meče,...bla,bla,bla.Mislim na taščo.To je bil tudi najin sporazumni dogovor s partnerjem.Bo že prišel čas ko se bom tudi jaz tam prijavila,....No ampak to sploh ni važn.

Mene zanima če smo še vedn 4članska družina ne glede na to kje je kdo prijavljen????

Anonimen -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 12:39:46)

Mene zanima če smo še vedn 4članska družina ne glede na to kje je kdo prijavljen????

Ja, če nisi prijavljena kot samohranilka. Nima veze kje je kdo prijavljen.

adrijana.sara -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 12:47:38)

Normalno pišeš, kot da ste prijavljeni skupaj. Če pa ga ne želiš pisati, sta pa dolžna preživnino urediti.

Tako, da na tvojo situacijo - kar piši vse člane.

petrc@ -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 12:49:04)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

NIsem prijavljena kot mati samohranilka!!!!!
Kaj pa očetovski dopust-ga lahko vseeno koristi ,ne glede na to,da sva vsak na svojem naslovu????

Anonimen -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 12:54:48)

IZVIRNO SPOROČILO: petrc@

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

NIsem prijavljena kot mati samohranilka!!!!!
Kaj pa očetovski dopust-ga lahko vseeno koristi ,ne glede na to,da sva vsak na svojem naslovu????

Ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Putka -> RE: mati drug naslov prebivališča kot oče (23.10.2007 16:00:39)

IZVIRNO SPOROČILO: petrc@
Uradno namreč živimo skupaj,samo jaz nimam želje bit pri njih prijavljena.
Uradno ne živite skupaj če nimate istega prebivališča.

Drugače sem morala jaz začasno prebivališče prijavit, da smo bili na istem naslovu. Zaradi dohodkov družine pri vlogi za vrtec, jemanja bolniške..

Stran: [1]