zalbi -> RE: Mamice iz bežigrada (18.2.2008 20:46:58)
|
Hvala vsem za lepe besede - sm bla res slabe volje. oktoberka - ja na predavanju je blo še kr zanimiv, čeprav sem imela na trenutke občutek da sem iz drzuga planeta, ker se res ne spoznam na postopek in organe, izvršilne organe v državi, občini, ampak ok - malo za občutek. Grem pa v sredo spet - mam nek delavnico - pisanje odločbe. Ej - jutr sprehod, kavica... če je kira ZA - naj sporoči! ljubljana - glede na to da še nimam službe, ni pankie, ampak služba se lahko najde čez noč, potem bo panika - ja men se prodniška izteče 26. 3 - tako da nekje 15. marca bi že potrebovala vrtec. Bom pa res akcijo nardila in bom vse preklicala - jej. lumpa - vrtec Mladi rod je ravnkar odprl še eno skupino jasli - tako da sem upala, da bi dobila - pa sem danes zvedla da nisem bila uvrščena. MiRaNi - jst mislim da mi velike razlike - če ti te ne spustijo plenice oz. če ne premočij, pol so vredu - pa če jo nikjer ne režejo, žulijo. Ker meni se je v zadnjem času zgodilo da je parkrat Sari premočila plenica in je bila mokra - zato bom začela kupovat 4+, so od 9kg, ona pa jih že ima. Tako, zdej pa grem kr počivat, sm čist sesuta danes.
|
|
|
|