|
frutka_ -> RE: Julijčice 08 (9.1.2008 23:15:18)
|
Barbyika, preko krvnega izvida s prisotnostjo Beta HCG hormona vidijo ali si noseča. Če hormon v nekaj dnevih pade in ne narašča potem je bila nosečnost zgolj kemična, če hormon naraste pa se lahko veseliš. Zato moraš dati kri. Si jo dala ali sem kaj pobrklala?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pri meni se je bitje srčka videlo v 7.tednu, vendar se ne ustrašit, če se vidi kasneje. V 6tednu je z UZ komaj zaznala, da je kaj v trebuščku, v 7. tednu pa smo že videli srček...brez skrbi! Ena punca je spraševala glede nizko ležeče posteljice. Vem le to, da lahko pride do prezgodnjega poroda. Najbrž ti bo gin vse razložila in te pomirila. Glede kravavitev. Meni ena nosečnost ne mine brez njih. V prvi nosečnosti sem začela krvavtei v 27.tednu. Niso ugotovili vzroka, teden dni sem bila v bolnici. Zdaj sem začela kravaveti v 7.tednu. Ugotovili so, da imam hematom na maternici, ki ogroža nosečnost. če bi prišlo do vnovične krvavitve bi bila nosečnost lahko izgubljena. Jedla sem Dabroston in Magnesol, ju3 imam UZ in upam da bo vse OK! Lahko nočko
|
|
|
|