Pomoč - predstava! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Veverička -> Pomoč - predstava! (29.10.2007 11:30:20)

Pozdravljeni,
bi mogoče kdo vedel, na koga se naj obrnem za sledeče:

en dan v decembru potrebujemo (v sklopu službe) lutkovno gledališče, gledališče za otroke, animatorja ali kaj podobnega za cca. 30-40min predstave. Predstava bi potekala preden bi Božiček obdaril otroke.

Zdaj pa nimamo pojma, kam se naj obrnemo za kakšne informacije. Zanima me, če pozna kdo koga, kakšno privat gledališče, animatorje,......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

To bom prilepila še na druge forume, ker ne vem, kam točno to spada.




Anonimen -> RE: Pomoč - predstava! (29.10.2007 11:53:16)

Jaz ti priporočam "brata Malek" iz Ptuja.Sta brata dvojčka,popolnoma enaka.Vsako leto na morju,na letovanju otrok pripravita nepozabno predstavo z žongliranjem,petjem,plesom,igrami,kostumi,na koncu imata ponavadi še kak ognjemet,...Otroci se totalno vživijo v cirkuške vragolije.Pa odrasli tud(govorim iz lastnih izkušenj).Zdaj njune kontaktne številke točno ne vem,spomnim se samo maila,pa še to pribljižno.Al je:brata.malek@gmail.com,al pa bratamalek@gmail.com!Eden izmed teh dveh je ziher.

Če najdem kak drug kontakt,pa ti javim!
Res sta fenomentalna![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Skoraj vso poletje zabavata turiste in otroke ob slovenski in hrvaški obali,pa lani sta bila tudi v Egiptu.To je njun hobi,drugač sta pa oba študenta fakultete za šport.
Jaz navijam za ta dva![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Veverička -> RE: Pomoč - predstava! (29.10.2007 11:58:00)

Najlepša hvala!!! Bomo jih kontaktirali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Aja, še samo nekaj, se ti zdita primerna za otroke nekje od treh let naprej? Verjetno že, ne?




Anonimen -> RE: Pomoč - predstava! (29.10.2007 12:09:55)

Vsekakor.Zlo primerna za male otroke za moje pojme.Vse like imata večinoma iz risank.In same poznane pesmi,tko da lahk otroci tud pojejo zraven.In mislim,da tud računata ne veliko.

Pa javi,če boš najela njiju dva,kako je bilo...

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Veverička -> RE: Pomoč - predstava! (29.10.2007 13:02:50)

Bom javila, veš da! Zdaj samo upam, da mi odgovorita (sem jima že mail poslala). Če pa se boš slučajno spomnila kakšne njune gsm številke ali naslova pa se priporočam! (ne najdem jih preko googla)
Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Tejcha -> RE: Pomoč - predstava! (6.11.2007 21:09:29)

Veverička, kaj pa, če bi se obrnila na kakšno šolo? Ob koncu leta imajo ponavadi vse sorte pripravljeno. Kakšne igre znajo bit prav luštne...




Tejcha -> RE: Pomoč - predstava! (6.11.2007 21:10:00)

Al pa taborniki? 




bpp -> RE: Pomoč - predstava! (7.11.2007 10:06:57)

Sem "priženjena" sestrična bratov Malek. Njun GSM je 041 334 162. Tudi če ne bi bila z njima v sorodstvu, bi ti svetovala, da ju najami. Rojstni dnevi naših otrok so odkar nastopata najbolj obiskani.




Stran: [1]