|
suzanamai -> RE: Desetke007 (6.2.2008 18:46:45)
|
Oktoberka s kakšnimi se hvaliva, no naj povem, da je meni zaščita popustila zaradi antibiotika, vendar vseeno tabletk ne mislim več nikoli jemat. Namreč po 8 letih uporabe kondoma, sem se usmilila mojega in začela jemati tabletke, po šestih mesecih jemanja pa sem zanosila. Nikoli nisem pozabila vzeti, še vsak dan točno ob 7h zjutraj sem jo popapcala. No sedaj imamo pa Zojo, pa je ne dam za nič na svetu... Mi je rekla dr. Strahova na NS, da je sigurno od angelčkov poslana, pa še res je izgleda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] že tako Tave in Oktoberka v albumu si lahko ogledata slikce bance. Res je super zadeva in kot se vidi Zoja čisto samostojno in varno leži notri. Pri Mai-u smo jo uporabljali do malo več kot enega leta. Zoja drugače že spi, včeraj je tako hitro dol padla, da je nisem uspela niti skopati. Zato sem jo danes že ob pol šestih, pa je po kopanju kar hotla spat. Sicer mi pa prav pride, moram do konca spakirat. Že komaj čakam jutro, pa sneg, sonce, kočo, kamin.... Baje je full celca, ga pomoje ne bomo mogli zvozit do nedelje. V glavnem bejbe uživajte, vas preberem v nedeljo zvečer...
|
|
|
|