|
suzanamai -> RE: Desetke007 (26.1.2008 18:37:23)
|
Ja danes se pa vidi, da je bilo lepo vreme. No jaz sem do 8 prosta, potem pa šibam v delavnico. Zoja je bila full pridna kot ponavadi, vendar jo je sonček izgleda utrudil, tako da sva se že ob pol šestih kopale in sedaj že spi kot angelček. Drugače pa dobra novica, mali je osvojil tretje mesto. Full presenečenje, saj sta bila oba z mojim prepričana da bo četrti. Se je frajer drugič spustil kar s tavelike skakalnice. Naredil obrat za 180 potem pa padel, ker je priletel s preveliko hitrostjo, baje so vsi umolknili in čakali kaj bo, je frajerček malo pojokal, se pobral, še predno je kdo uspel do njega pridet, pa odšibal naprej po progi na rail. Baje je požel tak aplavz da je bilo kaj. Že komaj čakam da prideta, da pogledam posnetek, saj je možek vse lepo posnel. V glavnem kapo dol mojemu sončku... Ne vem pa sicer od kje mu ideja, da je šel na tavelik kicker. Ja verjetno želja po uspehu, so vsi ostali skakali s tavelikega, pa je moral še on, pa čeprav je dosti mlajši. Kar ne pridem k sebi... No zdaj grem pa pospravit po kopanju, pa eno kavico spit, da bom zdržala pokonci...
|
|
|
|