sonchek -> RE: Novembrske levinje 2007 (16.1.2008 18:55:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: makica Ja nekaj se sigurno tudi cartanja, vendar dude ne sprejme. Vstrajam že 2,5 meseca, ji tiščim v usta pa nobenega uspeha. Problem imamo ker po kopanju je tako zaspana, da ne poje veliko. Zbuditi je ne morem. Ko jo dam v posteljo spi cca pol ure in ko se zbudi je seveda lačna. Ji dam jesti in spet ponavadi zaspi, . ..to je pa k da bi sebe brala..ampak jaz jo potem drugič kr orng zbrihtam, da se res naje in potem dudo dam in spi skoraj celo noč... ..tle ti ful težko pomagam..ampak kar se flaše tiče, pa ne pretiravaj, bodi srečna da ti je na zizi, in baje se dojenčki zelo hitro navadijo na flaško..tako da previdno..probaj pa kupit od Aventa enko..se mi zdi da je najbolj podobna bradavici in zdi se mi da more tisti zelo vlečt, da pride ven..tko da ti lohk zaželim le veliko sreče,... Punce a ve boste že kaj namaškarale svoje dojenčke za pusta...men se zdi to kr mal mim, glede na to da so še tok mejhni,...kaj pa vi mislite o tem???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] no naša ke končno mal zaspala..se mi zdi da jo je kr dobr zvijal.. ..sej ne vem,a Ričet lohk jem, al jo bo od tega zvijal?? (seveda ričet brez fižola in mesa...hihiii IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza ..jest pa samo toliko izkoristim tale čas za RR, da vam sporočam, če slučajno kakšna še ne ve, da so v BC ful znižanja za 70%. Jest sem mojmu danes ful nakupila do 18. meseca (na rUDNIKU) od znamke KANZ. Trenerke, majčke...ki pridejo prav tudi poleti. Nana Liza..hvala za obvestilo..me že mika..ampak se že včeraj preveč zapravla.. in včeraj sem bila v IANA-i trgovini..sam kakšne majo pa tam cene...a so na glavo padl..za eno kapco so hotl znižano 17-evrov..halooooo ..sej nisem mogla verjet... ..sicer so res prodajalke izredno prijazne in grem rada notr..in sem tudi nekaj zaravla..ampak take cene..haloooooo no grem mal slikce posortirat, je treba Neli en lep album narest.. papa
|
|
|
|