jane lupinica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


vaney -> jane lupinica (11.11.2007 18:43:50)

voziček že imava, zdaj kupujeva lupinico. glede na to, da imava voziček Jane slalom pro, me zanima, kakšne izkušnje imate (tiste, ki jih imate) z lupinicami Jane. So varne in kvalitetne? Nekateri imajo ogromno za povedati čez njih, prodajalka pa mi je rekla, da so kvalitetne in da grejo precej v prodajo. Zdaj pa ne vem, naj kupim Jane ali naj vzamem raje Maxi Cosi.
Ni mi pa jasno tudi, če je Maxi Cosi toliko bolj varna od Jane, zakaj je potem Jane dražja? A ni ponavadi obratno?
Hvala za nasvete.




eya -> RE: jane lupinica (11.11.2007 18:55:00)

Jane Matrix se je na testih odrezala bolj slabo...ampak v testu so delali tako, da so jo dali počez čez zadnje sedeže. Ne vemo pa, kako bi se obnesla, če bi jo testirali v normalnem položaju, obrnjeno v nasprotno smer vožnje.




nicolina -> RE: jane lupinica (11.11.2007 19:27:29)

Jaz se nisem odločila za Jane lupinico samo iz tega razloga, ker se je slabo odrezala na testih, imam tudi Jane Slalom Pro voziček, lupinico sem vzela Maxi Cosi, ki se je najbolj odrezala na testih.
Zakaj je dražja od Maxi Cosi, pa nimam pojma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Vem samo da se bolj splača pri Jane vozičkih, če vzameš cel sistem s košaro in lupinico in te potem pride ceneje.




Nenya -> RE: jane lupinica (12.11.2007 7:01:48)

Midva sva kupila slalom matrix pro 04. Ko sem enkrat tamalo vozila v pokončnem položaju, obrnjeno nasproti smeri vožnje, na zadnjem sedežu, se je lupinica preprsto prekucnila na bok, s tamalo vred. Zapela sem jo po navodilih, a se mi je to vseeno zgodilo. Ne vem, kakšne so lupinice v novejših sistemih, a pri AMZS testih se nikoli kaj prida ne obnesejo.
Ležeč položaj je ok, a tudi tam je pas (vsaj pri najini) le okrog trebuščka in pri bočnem trku je otrok na testih zletel ven.
Uporabljava jo kot globoko košaro, avtosedež imava pa en boljši.




naja07 -> RE: jane lupinica (14.11.2007 13:02:40)

Mi imamo Jane Slalom Pro s košaro Coche, zraven pa smo vzeli lupinico Rebel Pro. 




Stran: [1]