Previjalna torba in sling/trak/pouch (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


piškamiška -> Previjalna torba in sling/trak/pouch (19.11.2007 18:39:04)

Pozdravljene dvojne mamice!

Zanima me ali uporabljate za vaše junake kakšno posebno previjalno torbo ali zadostujejo "navadne - enojne"? Ali je potrebno imeti kaj večjo torbo in katere uporabljate ve? Mislim namreč tiste torbe za k zdravniku, za obiske itd. kjer so notri flaške, plenice itd.

Zanima me tudi ali katera uporablja nahrbtnik (ruzak po domače) namesto torbe, saj se mi zdi, da je vseeno bolje imeti obe roki prosti.

Zanimajo me pa tudi vaše izkušnje z nošenjem dvojčkov v različnih slingih, pouchih oziroma s pomočjo trakov. Ideja se mi zdi super, saj se lahko nosita oba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] hkrati, zanimajo pa me vaše praktične izkušnje s temi zadevami.

Hvala za odgovore!

Dvojni pozdrav
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]




Petraa -> RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch (19.11.2007 18:57:51)

Hmm,kar se tiče nošenje dvojčkov v slingu res ne vem,ker jih nimam.Se je pa moj zelo rad nosil in samo tako je spal 3 ure in več




emaa -> RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch (20.11.2007 11:38:40)

Imam enojno previjalno torbo, sem iskala tako, da lahko zataknem plenice, ker v ruzakih me moti, da je notri vse nametano. Imam pa obe roki prosti, saj jo dam na ramo tako kot torbico. Je včasih pač malo bolj nabasana, ampak gre. 




d_princess -> RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch (23.11.2007 11:28:17)

Živjo!

Jst sem imela kar precej časa previjalno torbo od Baby Bjorna (je tud ena, ki se da v ruzak spremenit), potem ko smo pa morali še hrano pa več oblek s sabo nosit, sem pa začela uporabljat čisto navaden ruzak, s tem, da imam v manjši torbici (ala od kozmetike) plenice in robčke, da jih takoj najdem, ko je treba.

Nekaj časa sem uporabljala tudi sling - ko sem imela dva enojna vozička pa sem eno nesla v slingu, drugo pa peljala. Tudi zdaj še včasih, če grem sama z eno kam na hitro, uporabim sling. Nikoli pa nisem nosila obeh naenkrat.

Lp, Mateja




tatam -> RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch (23.11.2007 11:37:09)

Jaz mam nahrbtnik od Nivee.Nam je dovolj!
Oba hkrati pa nisem nikoli nosila.Sedaj ju občasno vzamem oba v naročje,ampak sta tak živa,da ju ne obvladam najbolj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Raje en po en!




Stran: [1]