Danes bodo na mizi... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


mojsoncek -> Danes bodo na mizi... (20.11.2007 8:48:10)

... dunajski zrezki in pomfri (peceno v pecici)...

Na zeljo mozeka, ker je taksno kosilo na mizi samo ene tri krat na leto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pa pri vas?




Anja25 -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 8:51:30)

Kako pečeno v pečici, razsvetli nas prosim še ostale kako se to dela.

Hvala in LP




mojca2005 -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 8:54:49)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

... dunajski zrezki in pomfri (peceno v pecici)...

Na zeljo mozeka, ker je taksno kosilo na mizi samo ene tri krat na leto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pa pri vas?



Kako pa to narediš?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.11.2007 9:00:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:01:38)

pr nas pa sendvič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




honey -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:01:40)

Če jaz prav razumem, ne ocvre v olju, ampak vse skupaj peče v pečici. Zdravo je, ja, samo za moje pojme ne preveč okusno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tako da, ko mi grešimo, grešimo orng in kar ocvremo vse skupaj - dunajce in pomfri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Enolla -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:04:11)

Jaz bom najbrž ješprenovo mineštro in palačinke. Sem pa včeraj naredila pašto (polžke) z gorgonzolo. Na koncu sem gor posula še malo sesekljanih orehov - [img]http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/b040.gif[/img]  je pašalo skupaj.




Strawberrie Cherrie -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:05:41)

verjetno pasulj




honey -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:06:30)

Sicer pa jaz še ne vem, bom spremljala debato, pa da dobim kakšno idejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mojsoncek -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:13:37)

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Če jaz prav razumem, ne ocvre v olju, ampak vse skupaj peče v pečici. Zdravo je, ja, samo za moje pojme ne preveč okusno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Tako da, ko mi grešimo, grešimo orng in kar ocvremo vse skupaj - dunajce in pomfri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Tako je, nic ne cvrem v olju... zmrznjen pomfri enakomerno razporedim po pekacu na peki papir in ga cca 20 - 25 minut pecem na 180. Dunajske pa dam prav tako na peki papir v pekac oz. zraven pomfrija (ce je se kaj prostora), na vsak kos dam malo masla ali margarine, pecem pa iso kot pomfri.

Btw zadeva je prav okusna in se nic kaj dosti ne razlikuje od cvretja, samo kaplja ne od zrezkov in pomfrija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Se toliko... tudi paniranega oslica lahko pripravis na taksen nacin.




NevenkaP -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:23:14)

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.

Pri nas bo danes rižota s kozicami in zelena solata.




saraja -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:23:30)

Kisla repa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]pa pečenice!




mojsoncek -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 9:33:09)

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.


Olje od predpecenega zmrznjenega krompircka se "zbira" na peki papirju, od zrezkov pa tudi ne tece, ce ravno ne pretiravas z mascobo. Jaz res ne vidim razloga, zakaj bi oboje se v olju namakala, ce ni potrebno. Zadeva je okusna in hrustljava, kar nam ustreza.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.11.2007 9:36:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Enolla -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 10:04:44)

Popravljam jedilnik - pri nas bo kokošji žgvacet http://www.portoroz.si/default.asp?id=1243 .




Anonimen -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 10:07:08)

Surovo zelje s krompirjem in kimljem in perutničke v pečici.




Balonchy -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 10:10:32)

Pohan piščanček, krompir v pečici, zelena solata in tiramisu.




bodoča... -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 10:47:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Pohan piščanček, krompir v pečici, zelena solata in tiramisu.


mljask! jaz bi tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pri meni - goveja župca, makarončki s paradižnikovo omako in nariban sveži parmezan! ...brez tiramisuja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




NevenkaP -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 12:49:13)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.


Olje od predpecenega zmrznjenega krompircka se "zbira" na peki papirju, od zrezkov pa tudi ne tece, ce ravno ne pretiravas z mascobo. Jaz res ne vidim razloga, zakaj bi oboje se v olju namakala, ce ni potrebno. Zadeva je okusna in hrustljava, kar nam ustreza.


Ja, saj se strinjam s tabo. Saj nisem jaz tista, ki pravi, da ni okusno. A si me mogoče narobe razumela?




Nea_teja_ -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 13:19:14)

sarma ,pire krompir




natasaom -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 13:24:26)

pri nas pa bodo jabolka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
poham pa vse v pečici.zmrznjen pomfri pa spečem v konvekcijski




mojsoncek -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 13:41:38)

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.


Olje od predpecenega zmrznjenega krompircka se "zbira" na peki papirju, od zrezkov pa tudi ne tece, ce ravno ne pretiravas z mascobo. Jaz res ne vidim razloga, zakaj bi oboje se v olju namakala, ce ni potrebno. Zadeva je okusna in hrustljava, kar nam ustreza.


Ja, saj se strinjam s tabo. Saj nisem jaz tista, ki pravi, da ni okusno. A si me mogoče narobe razumela?


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in jaz se strinjam s tabo... sem hotela samo se "podkrepiti" tvoje besede [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




katra55 -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 13:58:03)

Kisla repa, pire in pečenice.




N _ B -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 14:02:33)

goveja juha z gresovimi cmoki, špageti, rdeča pesa




tosja -> RE: Danes bodo na mizi... (20.11.2007 14:25:27)

zrezki v smetanovi omaki, pire, rdeča pesa




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>