Pekoča bolečina pri popku... :( (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


spacey -> Pekoča bolečina pri popku... :( (22.12.2004 23:16:15)

Punce, mamice, nosečke na pomoč!

Jaz ne morem več! Komaj čakam da bo konec, da končno pride tisti najlepši dan, ko bo na svet pokukal moj mali sonček.
Zakaj ne morem več??? :zmeden:
V tej moji prvi nosečnosti me neprestano spremljajo raznorazne tegobe, a si pravim, da tako pač mora bit in bomo že potrpeli. A najbolj me muči in vedno bolj je izrazita le ena: pekoča bolečina na desni strani popka...tako boli in peče, kot da bi se mi od znotraj počasi natrgovalo, trgalo, cefralo tkivo. :zmeden: :(( :zmeden: Tako neprijetna, da ne znam opisat in ne vem kako naj si pomagam. Vsak dan je hujše in vleče se že dober mesec. :( :zmeden: Moja G pravi, da je to vse normalno, da se kaka mišica, živec razteza in da naj počivam. Ampak tudi če počivam ni nič bolje, saj me to boli oz. peče tudi na dotik kože, vendar v notranjosti. :zmeden:

A mi zna katera kako pomagat, kak nasvet, bilo kaj samo, da mi bo boljše?

Nisem več mogla zdržat, da ne bi tudi jaz malo pojamrala, saj me v teh dneh še posebej boli, ker večinoma skačem po nakupih, pa še s psičko po sprehodih in pol boli, boli.

LP; Petra 9nebesa 28




madja1 -> Pekoča bolečina pri popku... :( (23.12.2004 10:39:17)

Zdravo!

Jaz sem imela tudi podobne probleme, pa ne vem točno če okrog popka. Če me je peklo ali nategovalo sem se šla na debelo namazat s mastno kremo in je bilo potem veliko boljše. Probaj pa boš videla, meni je pomagalo.

lp madja:)




spacey -> Pekoča bolečina pri popku... :( (25.12.2004 10:39:24)

Havla za pomoč in tolažbo. Se mi zdi, da že s tem, da sem se izpovedala na forumu mi je boljše, se pa bom začela še na debelo mazati, kot praviš ti.

Hvala in lep pozdrav!

P 9nebesa 28t




Stran: [1]