N _ B -> RE: Junijke 2007 (2.del) (11.2.2008 8:05:57)
|
Dobro jutro, tudi pri nas imamo negovalni oddelek. Doma imam Niko. Že od četrtka nekaj smrka, kiha in kašlja. Na vsake toliko časa postoka, da jo boli trebušček in gre kar ležat. Proti večeru ima vročino med 37,5 in 38,5. Ravno toliko, da se vidi, da se nekaj kuha, ampak ji je ne zbijam. Ko kihne, pa tako kihne, da je kot mrož. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaka je ratal bolj priden glede spanja. Moram nekam potrkat. Sedaj se zbuja 1x na noč, popoije 170 ml mleka in spi do sedmih. Upam, da tako ostane. Kot sem že napisala, smo jo v petek mahnili na Šmarno goro, v soboto zjutraj je imela Nika plavalno šolo, potem smo šli še za skoraj dve uri na sprehod. Jaka je opoldanski spanec opravil kar zunaj v vozičku, tako, da je mami lahko nemoteno razgrajala po stanovanju (beri: sesala, pomivala, ropotala z omarami, prala stroj za strojem). V nedeljo smo imeli namen it spet nekam v hribe, vendar smo zaradi Nike ostali doma. Nima smisla, da bi zaradi kakšnega napora še kaj dodatno staknila. Dopoldan smo šli na daljši sprehod po sončku in na kavico ter popoldan ponovili. KT: Jaka je zdaj 2x zadremal 10 minut predno smo prišli do avta. Jaz mu glavo obrnem na stran, da ima naslonjeno in jo malo podložim, toliko, da mu ne omahuje sem in tja. Se ne pritožuje. Ga le prestavimo v avto in spi dalje.
|
|
|
|