ŠpelaP -> RE: Junijke 2007 (2.del) (28.2.2008 12:03:33)
|
Ojla! se vam moram malo javiti, zdaj ko ravno rač. oz. dostop do interneta ne zafrkava. Zadje dni, ko smo na notranje omrežje k trem rač. priklopili še dva računalnika, skoz nekaj ven meče. Se mora mož resno zraven spraviti in popraviti. Mi smo te dni tudi veliko zunaj, kar se vidi po tem, da je svež zrak hitro pregnal Sarin in Timov nahod. Je pa mene nekaj zabasalo in kar skoz pomalem pokašljujem. Sara je vedno bolj živahna in že ugotavljamo, da bo samosvoja, svojeglava trmoglavka - torej prava koroška d'čva. Jaz imam še vedno po vratu in prsih bojne rane od Sarinega ščipanja in praskanja, saj ko jo dojim ali nosem, me ves čas veselo obdeluje. Ravno zaradi tega sem se prejšnji teden postrigla na 4 cm, ampak je očitno še to predolgo. Me včasih prav v redu zacota. Zob še nima - kaj bo šele takrat, ko bo tiste imela in bo poleg vsega na dnevnem redu še grizenje. Drugače Sara sploh noče več sedeti - se prav matram, ko jo želim posaditi v stajico ali stolček. Zdaj hoče že v vozičku ter med previjanjem in preoblačenjem stati. Plazi se pa ne, vendar se pa že napravlja v položaj za plazenje. Bi pa ona rada kar hodila. Glede GH - je Sara še vedno bolj pri suhicah. Sadje, skorjo od kruha rada je. Ostalo pa bolj pokuša. Razen mamino mleko - tisto je pa še vedno zakon! Je pa ugotovila, da je hrano bolj fajn mučkati med prsti kot jesti. V tem pa prav uživa. Najbolj se nasmeji, če mi med hranjenjem uspe izmakniti žličko polno kašice. Potem jo pa prejema iz roke v roko, mučka in se zraven prav hudobno smeji. Včasih na obraz naredi že tak prav "hudobno" nagajiv izraz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Najbolj takrat, ko koga uhati in ga sočno zalasa. No, toliko od nas z jasne Koroške.
|
|
|
|