Kati81 -> RE: Junijke 2007 (2.del) (7.3.2008 16:51:14)
|
No iz Krvavca se vam nisem več oglasla ker je bila povezava prek gsmja blazno počasna in se mi ni dal čakat da odpre strani. V torek je full snežilo, ampak je bilo vseeno lepo, smo se pa mal savnali pa crkljali. Kaja je uživala s svojo prijateljico, ki je malo mlajša ampak sta bile vseeno lep parček. Mi smo mal klepetali in igrali Pictionary, malo sem tudi smučala, kar je bilo super, ni bilo ravno sonce ampak je bilo prav luštno, saj sem mela filling da je smučišče odprto samo zame, ker je bilo full mal ljudi. No danes smo prišli dol, ker gremo jutri na sejem Dom, zvečer pa še na koncert klape Subrenum, komaj čakam, ker jih full rada poslušam. V nedejo me pa čaka pranje likanje pospravljanje. Uf! No ja lepo je bilo dokler je trajalo! aja diploma je te dni počivala, na hiši so nama pa končali s polaganjem keramike in postavljanjem kopalnice. Kuhinja je tud že naročena, sedežna čaka v kartonih, da jo postavimo, še spalnico naročimo in to je to. Mislim, da bomo prvomajske praznike preživeli v novi hiški!
|
|
|
|