Anonimen -> RE: Junijke 2007 (2.del) (19.12.2007 23:03:23)
|
oj oj Mi smo bili danes v posvetovalnici. Ker bi morala biti 3. cepljena sem povedala, daje imela tri dni vročino, poleg tega pa so se ji že včeraj zvečer, danes pa še bolj, pojavile čisto majhne rdeče pikice. Sem jih slišala zakaj v takem primeru ne grem do P. Sem klicala v soboto pa je rekla, da so to verjetno zobki in nato v ponedeljek in je rekla naj kar sama pridem po svečke, da ne rabim nič Tare nosit s sabo. No potem smo šle dat kri in vodo ([image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]) in niso nič našli ena preiskava pa je šla naprej in bodo izvidi v petek. Je ugotovila, da je to 6.bolezen. No saj ni ne vem kaj, ampak vseeno bolezen pa je in na Tari se to pozna. Zelo zelo malo mi je, pije nič, skoz je sitna, malo spi, ponoči se nonstop zbuja. Saj bo mimo. Še kak dan in bolezen bo izzvenela - če je le to to. Hvala za pikapoke. Ne boste verjele, ampak zobki pa še niso na vidiku. Jaz ne vem zakaj si potem tlači v usta vse, dudo je že čist raztegnila tako jo nateguje in grize. Jaz vseeno upam, da bodo kmalu. KT evo še moji podatki: 6,5 mesecev: 7200 g, 65,5 cm, OG: 42,5 cm 1. dala GH : 10.11.2007 (Rižolino od Milupe) Moji podatki: vodnarka (31.01.1981) Evo to je to, mislim, da sem ti podala vse mankajoče podatke. lenka jaz jih tud v Muellerju nabavljam. Sem pa tudi jaz zadnjič kupila hippove z glutenom (nisem prebrala). Dobiš pa jih tudi v DM-u, pa tudi v Sparu jih vidim.
|
|
|
|