ŠpelaP -> RE: Junijke 2007 (2.del) (16.1.2008 16:40:05)
|
Končno mi je uspelo malo priromati sem gor. Sem že včeraj zvečer nekaj brala, pa sem morala po hitrem postopku prekiniti in iti rihtati moje bolančke. Najprej: Sustarma - dobrodošla med junijskimi čvekami! No, pri naši pikici mi bo počasi, ampak res počasi, očitno le uspelo z uvajanjem GH. Danes in včeraj je že malo jedla in ne več samo okušala in obračala stran svoj zafifan nosek. Ja, že zdaj zafifa nosek in se obrne stran, če ji kaj ni všeč. Še bolj je pa prifrigana, ko se hoče priflikniti. Že prav nastavi in našobi usteca, da ji damo poljubček. Potem se pa ful navihano nasmehne. Drugače je pa pri nas glede bolezni pestro. Tim hodi inhalirati k zdravniku, ker kašlja. Včeraj je začela kar pošteno kašljati tudi Sara. Danes je morala dati še urin, kjer so našli neke bakterije. Zdaj bom pa jutri izvedela ali bo dobila kar že antibiotik ali bodo vzeli urin še za urikulturo. V petek pa sta tako oba naročena na pregled - Tim na ponovni pregled zaradi kašlja, Sara pa zato, da se bo videlo, kaj je z njenim kašljanjem. Bo verjetno tudi potrebovala inhalacije. Pa še sitkana je po vrhu. Dlesen, kjer je leva enka, ima že ful nabreklo in rdečo, zobka pa še ni od nikoder. Sranje! Timu gre že na bolje in je sorazmerno s tem živahen. Ma saj je bolje, da je zdrav in živahen kot bolanček! Pust - Sara bo bela zajčica, Tim pa bo Miki mišek! Zdaj pa moram iti, se vam javim še pozneje. Se mi je Sara zbudila in se že cmevka.
|
|
|
|