ali je res? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


mia-1 -> ali je res? (25.12.2004 10:19:42)

Hoj punce! Imam eno vprasanje: pred kratkim sem na morfologiji ploda izvedela da bo fantek.Pojavi pa se en problem; vse prijateljice me strasijo, da so fantki kot dojencki bolj ¨zakomplicirani¸¨( se nocejo dojiti, imajo pogostejse krce, alergije, ...).Prosim ce me lahko katera potolazi;sploh ce ima fantka in puncko, ce je bila kaksna razlika? Men se zdi da si to samo zmisljujejo?!




Jessy -> ali je res? (25.12.2004 10:22:11)

Po moje je to "lari fari"! Vsak otrok je svoj posebnež in ti kot njegova mami, boš kaj kmalu ugotovila kako obiti takšne in drugačne njegove "izpade" ali posebnosti. Zagotovo jih ima vsak otrok - popolneža ni! Ne ustraši se govoric drugih, zagotovo ga boš vzredila v prelepega korenjaka!

lp, Jessy




lelaval -> ali je res? (25.12.2004 10:33:45)


Strinjam se z Jessy, da je vsak otrok individum zase in samo njegova mamica sama ve, kaj je najbolje zanj. Jaz sem najprej imela punčko, potem pa fantka, (tretji pa še ne vem kaj bo) in, če primerjam, se mi zdi, da je bilo celo lažje pri fantku kot pri punčki (imel je manj krčev, manj jokal, večino prespal, le jedel je več). Sicer pa - sama boš najbolje znala. Pa uživaj še naprej v veselem pričakovanju, na govorice pa ne daj preveč.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:




beba76 -> ali je res? (25.12.2004 11:23:06)

Se strinjam s predhodnicama. Pri meni je sicer fantek res imel več krčev in je ponoči manj spal, a tega ne pripisujem spolu. Imam veliko prijateljic, ki so s punčkami imele večje probleme.
Ne sekiraj se že prej kot je potrebno. Sicer pa kakšen bo, bo, ziher mu boš ugodila v vsem in mu nudila vse, kar bo v tvojih močeh. Le ne razvajaj ga preveč.:)-:)-:)- Mogoče majo mamice prav zaradi tega občutek, da je s fantki težje, saj so fantki navadno mamičini cartki...




*maja -> ali je res? (25.12.2004 11:38:22)

Se niti slučajno ne strinjam. Mi smo najprej imeli punčko, ki je bila kot dojenček in kot otrok veliko bolj zahtevna in komplicirana kot naš drugorojenec (fantek). Krčkov ni imel noben, je pa bil naš drugi veliko bolj priden (in je še vedno) kot naša velika pupa. Tako da če mene vprašaš ta teorija popolnoma ne drži.




Jančika_ -> ali je res? (25.12.2004 16:41:05)

Naš fantek ni imel krčev, veliko spi, komaj da kdaj joče (samo ko je zsapan in zadnje noči, ko smo se odločili ponoči vzeti zizo), zelo je nenaporen in dobrovoljen. Zadnjič je bila na obisku znanka s pupiko, ki je celi dve uri obiska tečnarila. Ne zamenjam:).




Gina -> ali je res? (25.12.2004 18:16:25)

Veš kaj, vsak otrok je nekaj posebnega. Z enim greš že po naravi bolj skupaj, sta si bolj podobna, pri drugem se moraš pa bolj potrudit, da ga razumeš. Potem so pa še obdobja, ko je otrok zelo "priden", pa obdobja, ko je siten. Tako pač je. Sicer so pa fantki lahko še bolj mamine mazice kot punčke. Pri meni sta fanta ponoči spala, deklica pa čisto nič. Krče je imel samo prvi, pa še to ne dolgo. Veseli se svojega sončka :duda: . Pa pa




nikitta -> ali je res? (25.12.2004 23:48:48)

pri nas ta teorija ne drži!

nič se ne sekiraj...lepo so punce napisale!




Stran: [1]