vozički (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


pikica24 -> vozički (26.12.2004 13:21:29)

ojla a morbit katera ve kje so kake akcije a vozičke bla sem ze v avstriji pa so tam kar dost cenejši kot pri nas.
katere znamke so pa dobre?
sicer mam še do maja cajt nabavlat:love:
no lepo praznujte te praznike papa:)




malika -> vozički (26.12.2004 13:25:13)

Jaz ti bom svetovala Quinny, ker ga imam sama in sem z njim res zelo zadovoljna. Je sicer malo dražji, ampak vreden tega denarja.

nekaj akcij ima sonček http://www.soncek.si , in pa Infantino vem, da je imel, če še ima pa ne vem http://www.infantino.info

Poglej, če so ti predragi pa lahko kupiš rabljenega, so še vedno boljši kot marsikateri nov.




Anonimen -> vozički (26.12.2004 14:14:03)

V Toys'r'us pri Celovcu so vedno kakšne akcije in se splača. Kupi pa tak voziček, kot ga boš potrebovala. Premisli, če ga boš morala nositi po kakšnih stopnicah, takrat bodi pozorna na težo. Potem je fino, če se da ročaj obračati v obe smeri, da gleda otrok tebe, pozneje pa ga lahko obnrneš v smer vožnje, da več vidi, pa tudi zaradi sonca je to fino, da ga lahko izpostaviš ali pa skriješ, po potrebi. Pomembno je tudi, ali se bosta vozila po asfaltu ali po kakšnih neasfaltiranih poteh. Takrat mora imeta velika kolesa. Pa dobro je, če je voziček kombiniran, kar so danes skoraj vsi, to pomeni, da se naslonjalo spusti do vodoravnega položaja in je primeren za novorojenčke, in se potem dvigne do sedečega položaja. Fino je, če da v njem že dodatna košara (po navadi je v istem vzorcu kot voziček), da lahko spečega in v dekico zavitega otroška kar s to košaro vred iz vozička vzameš, ko gresta v stanovanje. Nekateri imajo poleg tudi lupinico za vožnjo v avtu, tudi to je včasih kar cenovno ugodna zadeva. Malo premisli, kaj potrebuješ, res pa se ti splača iti v Toysa v Avstrijo. Mi smo tam npr. Hauckov voziček kupili za 35.000 SIT, pri nas pa je bil isti čez 60.000 SIT.




ronja5 -> vozički (26.12.2004 15:32:32)

Peg perego-pramette z lupinico je ful dober.:bravo:

LP! :rozica::rozica::rozica: Ronja




Stran: [1]