Abra -> RE: IVF / ICSI - december / januar (15.12.2007 20:20:10)
|
Ojla čvekice. Upam, da je konec slabih novic, ker je bil to spet en hud val. Bi bil že čas, da se začne veseli december. Meni je tko čudno, ko se vidim na seznamu nosečk [sm=smiley1.gif] Sploh nimam občutka, da sem to jaz. Dakec, upam da bova spali danes. Jaz zvečer nisem nič jedla, kar v normalnih razmerah ni nič nenavadno, včeraj pa sem se zbudila lačna kot volk. Saj ko sem se fajn najedla, sem kmalu zaspala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danes sem si že McDonalds naročila, zato ne bi smela imet težav [sm=smiley36.gif] Daisy, kaj ste pol jedli?? Jaz sem v ta teden tudi ene dvakrat neki zažgala, ne celega kosila, ker je blo bolj na začetku in nisem vsega stran vrgla, bolj to, da sem zažgala. Saj veš kaj je bil razlog moje raztresenosti? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mogoče se pa kakšen čudež dogaja [sm=smiley1.gif] Pija, ti pa kar jej še teh par dni svinjarijo. Pol bo konec za neki časa. Jaz sem si danes zaželela francosko solato, še neki, kar nisem sto let jedla in bo bolš, da še kakšno leto ne ... kriza no, se bom morala kar z mcdonaldsom zadovoljit Jutri bova pa najbrž otroke spet na morje peljala. Na jastoga. Ni kaj, obljuba dela dolg. Jao, zdaj sem vidla, da je cel post samo o hrani [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|