kajsica -> RE: IVF / ICSI - december / januar (18.12.2007 7:21:17)
|
No danes se bom pa jaz prva pofočkala tu. Nikakor nisem mogla spati, pa še ta moja prebava me matra hudo in boli ko grem na wc. zarja1, punkcija tudi ni problem. Poglej v MB dajejo narkozo, v LJ na GK, dajo ketonal inekcijo in potem še eno v vrat maternice (nič ne boli), Reš pa prakticira da se ne uporablja nič. Jaz sem v LJ na GK in ker sem imela hiperstimulacijo (vse je zavtečeno in napihnjeno) me je kljub inekciji malo bolelo, kot bi imela močne M krče in imaš občutek kot da te neki pika. Traja pa odvisno od tega koliko foliklov imaš (jaz sem jih imela 16, pa sem bila približno 15 minut na mizi). Ampak ni problema, vse gre, verjemi. Samo strah te ne sme biti. ET pa greš gor in nazaj dol, ker ne traja niti 5 minut Ja pri meni pa je res vse nekam čudno, ja mi je tudi G (prof. Tomaževič) rekel, da sem mogoče kasneje zanosila, samo to pa vem da nisem, ker zaradi hiperstimulacije nisem mogla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]ker me je vse bolelo, potem pa tudi nisva, ker so nama rekli, da ne smeva in tudi sedaj imava prepoved. To pa je groza. Ma res me zanima kaj je z menoj, ker bi rada da se pač zadeva reši, bi bilo lepo če bi bilo vse OK, sam mi je tudi G rekel, da naj ne upam preveč.
|
|
|
|