r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (17.8.2008 10:35:41)
|
Barbk, hvala za skrb! Moji so vredu. Čeprav sta moja vrla starša šla v petek, kljub grozni vremenski napovedi, v hribe za 3 dni in me je potem bilo strah za njiju, pa strah za njuno hišo, ker ni bilo nikogar doma in nisem imela pojma kakšna je situacija... Eh... No, baje da v hribih sploh ni bilo dežja in njuna hiša je vredu, razen, da je prišlo do izpada elektrike in so skrinje bile brez e. Včeraj pa sta prišla predčasno domov, da bosta pomagala pri bratu počistit razdejanje. Tam je pa res bilo kaotično. Brat živi v občini Kozje, kjer nobena hiša ni ostala nepoškodovana. Bratu je popolnoma uničilo okolico in delno razkrilo dva kozolca in vrglo iz strehe hiše par strešnikov. Je pa definitivno imel srečo, saj je neurje obšlo hišo, tri metre stran od hiše pa je podrlo dve smreki in jih odneslo v neznano, pod smrekama so bile zabetonirane klopi in miza in jih je tudi odneslo, vse rože (ki jih moja svakinja res nima malo) so uničene, namesto barve fasade pa so napackani koščki listja in trave. Ampak saj pravim, hiša je ostala takorekoč nepoškodovana, sosedom pa je razkrilo hiše, jih potem namočilo, prav tako pa gospodarska poslopja, enemu sosedu še avto... Mislim noro!
|
|
|
|