3jesončki -> klic učiteljice (9.12.2007 12:14:44)
|
rada bi samo, da mi poveste svoje mnenje na to, kar se mi je zgodilo v petek: hčerka naj bi nastopala s pevskim zborom na neki prireditvi. že pred tem pa jo je učiteljica prestavila v drugi glas (ker tako lepo poje in ima močan glas, da vleče še ostale naprej). to pa njej (hčerki) tudi slučajno ni bilo všeč in jo je prosila že nekaj časa, če lahko spet poje prvega. ker ji ni dovolila, je hčerka začela tečnarit, da ne želi več hodit k pevsem zboru, vendar sem jo vsakič nekako prepričala in jo vzpodbujala, da naj to gleda kot pohvalo itd. ko je prišel nastop, pod nobenim pogojem ni hotela iti in je šla raje na sošolkih roj. dan. nakar me pokliče hčerina razredničarka in me nadere, kako sem neodgovorna in kako jo lahko pošljem na roj. dan, ko pa je nastop, itd. ker se še ni dovolj zlajala na mene, pokliče še sošolkino mamo in zahteva hčerko in nadere še njo. kolegica mi je povedala, da se je hčerka zaprla v kopalnico in neutolažljivo jokala. no, potem smo jo vseeno odpeljali na nastop in učiteljica ji je potem vsa sladka obljubila čokolado, ker je prišla. z možem sva bila nad njenim ravnanjem ogorčena in sedaj ne veva ali sva samo midva preveč občutljiva ali sva res tako neodgovorna, ali ...
|
|
|
|