Prosim pomoč ! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


zorica -> Prosim pomoč ! (9.12.2007 22:12:45)



Pred dvema dnevoma se je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] začela napovedovati z rjavim izcedkom, kar je nekaj običajnega. Včeraj dovim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] a kri ne zgleda sveža, pač pa ful temna, rjava.Ko se na WC-ju obrišem se opazi da je temno rdeča, drugače pa na vložku ful rjava.Pa me zanima ali katera mogoče ve, kaj bi naj to bilo.
Tudi M ni običajna kot ponavadi, je ful gosta in vmes je ogromno sluzi.Naj pa povem, da sem prejšnji mesec jedla K, ker sem se pripravljala na IUI.

Prosim če  mi ve katera svetovati, kaj bi naj to bilo ?Ali se še potem prava M ni vlila?






ledenka -> RE: Prosim pomoč ! (9.12.2007 22:15:39)

moja M je bila po K mocnejsa, mogoce je to razlog? samo ni pa bila rjava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] dokler ni crna, bojda ni panike, tako vsaj pise Pusenjak. mogoce bi se njega vprasala?




lara light -> RE: Prosim pomoč ! (9.12.2007 22:19:06)

Nič panike, res je, da se tvoja M napoveduje. Še kak dan pa se bo ulilo. Značilni znake teh k imamo endometriozo, da se nam M najavlja in odjavlja in traja in traja..
Pri meni je bilo po jemanju K še izrazitejše. Sedaj imam že 3. ciklus normalno M in je to pravi uspeh, da lahko sploh normalno živim, saj sem bila pred tem 3 mesece skoraj vs čas na vložkih!
Drži se!
Ln!




zorica -> RE: Prosim pomoč ! (9.12.2007 22:27:09)



Res hvala za tako hitre odgovore!To se mi je zgodilo prvič da je moja"M" tako temna.Saj je vmes tudi nekaj krvi, a očitno se res tisto pravo še ni vlilo.In to bi naj povzročala vse endometrioza ?Do pred kratkim se res nisem zavedala, da je endometrioza sploh kaj resnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]






Stran: [1]