O (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Zoja Miša -> O (10.12.2007 8:28:26)

No, pa zopet rabim malo pomoči.
Včeraj je bil nekako prvi dan O, sem naredila test in je pokazal rahlo črtico. In smo veselo sexali. Danes imajo moji jajčniki žurko (kar čutim jih), O testa še sicer nisem naredila, a predvidevam, da je danes še močnejša O.
Sedaj me zanima, glede na to, da vem, da se morajo sperminji malo obnoviti, ali je bolje sexati danes, ali počakati na jutri? Je dan in pol dovolj za obnovitev spremijev? Ali je bolje počakati na jutri ali pa lahko s tem ko čakam, zopet zamudim najboljše dni?

Hvala za pomoč in srčno upam, da bom kmalu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

Lep decemberski pozdravček,
ZM




Anonimen -> RE: O (10.12.2007 8:31:22)

Ne se toliko obremenjevat, pa bo šlo. To je najboljši recept.

Drugače pa mislim, da lahko in danes in jutri... Kakor vama paše.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Še ena T -> RE: O (10.12.2007 9:04:51)

Če tvoj nima težav s plavalčki, potem je čisto vseeno, ker so gibljivi dovolj časa, pa tudi današnji bodo ok.

Če pa ima težave (pa je s tvojo plodnostjo vse ok, potem raje vsak drugi dan.

Tudi po mojem mnenju pa se preveč obremenjuješ s stvarmi, ki jih ne moreš predvideti. Veliko sreče.




*sanela* -> RE: O (10.12.2007 10:25:23)

Kar lepo še enkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]! Ziher je ziher [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!

Baje če bi rada imela fantka pol je treba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] na dan O, če bi pa rada punčko pol pa dan ali dva pred O!




dana -> RE: O (10.12.2007 14:12:11)

Sprosti se in čim manj misli na to O. Midva sva zadnje pol leta nonstop lovila to O in tistih par dni okrog O  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] vsak dan, pa nama ni ratalo. Zdaj se pa na to ne ozirava več in kar bo pa bo.

Enega otroka že imava, če nama bo ratalo še drugič bomo pa videli.




Raguel -> RE: O (11.12.2007 10:48:45)

Ti kar [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] duma,duma,duma,duma......nekaj bo starih,nekaj bo frišnih,če bodo pa še vztrajni,pa bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Stran: [1]