Gospodinjski aparati Siemens (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Zala01 -> Gospodinjski aparati Siemens (22.12.2007 13:16:42)

Pozdravljene punce,
Z možem bova začela počasi opremljat novo kuhinjo,pa naju je prodajalec kar nekako prepričal za velike gospodinjske aparate, naj se odločiva za Siemens. Midva sva se prej sicer odločala za Bosch, pa nama je rekel, da je Siemens še bolj kValiteten, pa da ima manj okvar in reklamacij.
Ima katera izkušnje za eno oz. drugo firmo? Kakšni predlogi bi mi resnično prav prišli...
Drugače pa lepe praznike...lp j.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




robinzon -> RE: Gospodinjski aparati Siemens (22.12.2007 15:08:00)

Janja, sama imam samo hladilnik od Siemensa in ga lahko  samo pohvalim, je pa tudi cena zasoljena. Od boscha imam sušilec, je v redu, pomivalec pa, čeprav ga pohvali 99% uporabnikov, meni ne potegne.

Siemens je drag in nekateri zidelki so kar v rangu Mieleja. Odvisno je, koliko si pripravljena dat denarja, ker meni se ob teh cenah kar malo obrne.




Putka -> RE: Gospodinjski aparati Siemens (22.12.2007 16:48:29)

Če seštejem koliko pridejo vsi aparati od Siemesa ali od Boscha, je razlika precej velika. Jaz imam ta boljšo Boschevo indukcijo in pomivalni stroj in sem zelo zadovoljna. Pečica je nekje srednja in je super, sploh za ta denar.

Sem gledala Siemens in Miele, pa za to ceno raje zamenjam čez par let. Ker pečice kjer se dno spusti pa res ne rabim. In v GA imaš mislim da 5 let garancije na Bosch, kar je več kot preveč.




Stran: [1]