Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


polonna -> Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (24.12.2007 7:27:30)

Ima vaš dojenček občutljivo kožo? Izberite naravno nego, ki ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov in dišav.
Avalon naravna otroška kozmetika je pripravljena posebej za otroke, katerih koža je preobčutljiva na različne sintetične dodatke, ki jih danes uporablja kozmetična industrija.
Linija Avalon ponuja vse izdelke, ki jih potrebujete za nego vašega dojenčka in malčka. Izbirate lahko med nežnimi naravnimi izdelki za nego obraza in telesa, pleničnega predela, lasišča in zobkov, losjone in olja za nego kože, poleg vsega pa ponuja tudi negovalne robčke, ki so edini bio izdelek te vrste pri nas!
 
Avalon Baby's negovalni robčki ne vsebujejo sintetičnih sestavin in klora, koža pa je zaradi dodanih naravnih olj mehka in žametna. Zaradi svoje biološke sestave so poleg pleničnega predela zelo priljubljeni tudi za čiščenje drugih delov, na primer obraza in rok, kadar nimamo pri roki vode za umivanje.
Za otroke smo pripravili zabavno linijo izdelkov Toddy's, ki so nežni do otroške kože, po drugi strani pa prijetnega vonja
Peneča kopel z vonjem jabolk in Delphini pena za umivanje nego popestrita, koži pa zagotavljata nego in zaščito pred izsušitvijo. Zaradi prijetnega vonja in blage sestave sta primerni tudi za odrasle. Tudi ostali izdelki za nego telesa so pripravljeni samo iz naravnih in koži prijaznih sestavin. Šamponi ne vsebujejo sredstev za penjenje, ki sicer povzročajo dodatno maščenje las.
 
Tudi nosečnice in mlade mamice lahko zase izberejo najboljša olja in druge izdelke za nego kože, ki je zaradi nosečnosti postala utrujena in občutljiva.
 
Posamezni izdelki so bili v Nemčiji večkrat dobro nagrajeni na testih revije Ökotest.
 
Plačan oglas!




nežka -> RE: Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (27.12.2007 11:30:00)

Jst pa zadnjič neki naročila in mi je bilo zelo všeč!




bačko -> RE: Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (27.12.2007 11:37:13)

Jaz sem tudi že naročila kremo za obrazek in je super![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Jake -> RE: Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (27.12.2007 15:21:57)

Bačko hi!

kolko časa pa že ti uporabljaš to kozmetiko?




Putka -> RE: Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (27.12.2007 16:23:34)

A je to spet reklama? Kaj ko bi eno temo samo za oglase odprli?




Wahoo RR -> RE: Nova naravna kozmetika Avalon za dojenčke z občutljivo kožo (28.12.2007 8:37:05)

Gre za oglas, ki je plačan. Zato imajo možnost, da oglaševalci tudi na tak način predstavijo svoje izdelke, saj mnenje vas uporabnic največ šteje.

Ne, ni smiselno odpirat posebej foruma za oglase. Tudi te teme morajo biti na pravih forumih in spoštovati pravila za uporabo forumoa.

Srečno





Stran: [1]