Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


smrček -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 13:45:06)

No mi imamo pa danes dan D, samo ni še nobenih konkretnih znakov. Za v porodnišnico imam vse pripravljeno (oz. tiso kar so nam rekli v mat. šoli).
Kaj bi bilo dobro še vzeti s seboj? Kaj ste ve najbolj pogrešale pri porodu oz po njem? Mogoče tisti otroški obroč za plavanje?
Hvala za nasvete. In komaj čakam našega :duda:




NinKa -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 13:55:14)

Oj,

jaz sem po svojem dnevu D cakala se ceeeelih 10 dni. Se vsaki drugi dan vozila iz LJ v PO na preglede. In cakala.
S seboj sem imela to kar so pac bi naj imela s seboj.V sami porodni sobi nisem nicesar pogresala. Bila sem tudi sivana, ampak meni nikakor ni pasal tisti obroc. Ne vem zakaj, ampak men je blo z njim se huje.

Kaj si vzemi, nekaj malega za vmes hrusknit, jaz sem imela eno malo cokoladico, saj sem bila v porodni sobi 11ur. Potem pa ce pijes rada kaj posebnega, si to vzemi, pa mogoce kake Leibnitze, ker meni v prvih dnevih ni nic drugega pasalo kot to.

Drugace pa nic posebnega. Veliko srece in hiter porod ti zelim! Aja, pa veeeeeellllliko cartanja z :duda:9nebesa





Anonimen -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 14:38:13)

Nič takega se ne spomnim. Samo v porodni pa raje ne jesti in piti, kajti če bi slučajno prišlo do carskega reza, to ni nobro. Samo čimprej pojdite domov, pa bo. Srečno, če se ne bemeremo več. Čimlažji porod ti želim.




limaš -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 14:57:20)

Obvezno si vzami s sabo vatirance ( vložki ki ti jih dajo po porodu, potem si pa na navadnih - vir 90 zelo neudobni ), sploh če boš rodila v LJ. Če pa vatirancev ne boš dobila v lekarni ali pojdi v Domžale v Tosamo ali pa kupi vložke vir 80, sploh če boš šivana ti bo to zeeelooo dobrodošlo.
Pa čimlažji in hiter porod z zdravim otročičkom:love::duda: !!!




puri -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 14:59:13)

Jaz nisem nič takega pogrešala!

Moja teta mi je pa vedno govorila: "Samo na labelo za usta ne pozabi, jaz sem to pogrešala bolj, kot me je pa porod sam bolel!"

Jaz sem jo sicer potem res vzela sabo, vendar je nisem nič rabila, morda bo pa tebi prišla prav, če jo drugač tut veliko uporabljaš:zmeden2:! No, prostora ti ne bo veliko zavzela!

lp,
pa čim lažji porod ti želim in zdravega :duda:!:rozica::rozica:




Taj -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 17:49:47)

Hejla,;)

Govorim za Ljubljano: pri meni (pred mesecem dni) je zmanjkovalo vsega:( razen vložkov - povijalnih in navadnih plenic, majčk za malega,kakšna dodatna spalna srajca, mlečnih napitkov (jogurti), sladkarij (jih sploh ni bilo cel teden na programu).Sproti sem fantu naročala in mi je vsak dan kaj novega prinesel.Zato se je pametno kar dobro oborožiti, razen če te ne moti, da sta ti in tvoje dete ves čas po malem umazana:grrr:.Sestre niso navdušene nad neprestanimi prošnjami in ti zabrusijo, da je pač zmanjkalo in basta.

Lahek porod in veliko užitkov v prihajajočih dramatičnih dneh!!!:duda::angel:

Tanča:metulj:




puri -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 18:00:54)

Jaz prav v porodni sobi res nisem nič pogrešala, v sobi kasneje, v kateri sem bila pa še tri dni, sem pa pogrešala ravno to kot ti Tanča- plenice, majčk je tut zmankalo,...hrana-bljek:(, želela sem si toplo mleko, pa je bila vedno samo kava, ki je ne maram:grrr:, ...jogurt je bil čist topel, jaz pa obožujem mrzlega, hrana na splošno je imela vedno isti okus:(,...

lp




nikitta -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (11.1.2005 22:58:01)

nič nisem pogrešala...ker sem imela ob sebi še moža:)-...čeprav so me iz porodne odpeljali v opercijsko (CR) brez njega.
Sedaj, ko se že drugič psihično pripravljam na porod, si spet želim, da bi bil Peter zraven, tudi če se bo zdravnik spet odločil za carski rez...

Veliko ljubezni, potpljenja in spodbudnih besed...in najlepši zaklad te čaka!

Srečno!

Nikitta




Trebnje -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (12.1.2005 8:46:51)

Po porodu boš lačna in žejna,zato si nesi s sabo najljubšo čokolado in steklenico vode.To je bila edina stvar,ki sem jo v porodnišnici LJ pogrešala.:)




piščanc -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (12.1.2005 9:08:03)

Jaz sem šla v por. v rahli paniki, ker me je malo presenetilo. Pogrešala pa sem palčke za ušesa, kremo Bepanthen za bradavice in dudo za malo. Sicer pa morajo potem vse dostaviti srečni očki. Pa ne pozabi na telefon in polnilec.
Srečen porod.

ninatj 37t




Dadi -> Kaj ste pogrešale v porodni sobi? (14.1.2005 20:11:46)

Jaz nisem nič pogrešala. Babica mi je prinšala vodo-mož mi jo je tankal v usta...dala mi je vazelin, imela sem glasbo (ravno ko je bil čas za predihavanje popadkov sem poslušala Dihi z mano:)-) Mož je pa reku a slišiš komad. Mogoče mi je bilo edino to zoprno da sem morala skoz ležat(so mi CTG na trebuh dal) No drugače sem bila zelo zadovoljna in grem nalsednjič spet rodit v KR.:bravo:




Stran: [1]