Freycha -> RE: brat-gey?? (26.12.2007 22:45:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mislim, da bi morala že na začetku postavit vprašanje kako ste sprejele in ne kako bi sprejele,ker mislim, da nobena, ki mi je tukaj odgovorila še tega ni doživela. Sprejmem pa vaša mnenja. Za tisto bruhanje pa se res nisem primerno izrazla, ampak če sem pa vidla takšno sliko na kateri sta v akciji. Vidlo se ga je sam od zadaj, torej si po tihem želim, da ni moj brat. Če pa je pa tud prav, sej si je on izbral takšno življenje, ampak mi bo hudo, če ga folk zarad tega ne bo sprejel.Pa še starše imama bolj starokopitne. Šok pa tud zato tak velik, ker je vedno geje šinfal. 1. kako hudiča si pa prišla do te slike? hmmmm da ne bomo razpravljali kdo ima lahko slabo vest 2. ali ga bo folk sprejel ali ne, ni tvoja stvar. V prvi vrsti ga moraš sprejeti ti in familija. Doma bi moral imeti vso podporo in ko bo dobil dovolj samozavesti, da bo tudi okolica sprejemala. Res je, da bo marsikateri prijatelj odšel, a bo dobil tudi nove prijatelje, kateri ga ne bodo obsojali zaradi njegove spolne usmerjenosti. 3. še tako starokopitni starši morajo slej ko prej sprejeti dejstvo. Če gre za lastnega otroka in ga imaš rad, bi moral biti to sposoben sprejeti. Tudi moj oče je bil zeelllloooo anti za geje, pa je po določenem (meni še vedno predolgem) času sprejel dejstvo in sedaj je super! 4. da nekdo šinfa nekoga ni vedno vzrok to, da tega ne mara. Nažalost so mladostniki pod pritiskom družbe, kjer pa homoseksualnost še vedno ni dobro sprejeta. Zato marsikaj govorijo, čeprav tega ne mislijo. Samo zato, da jih družba ne izloči - žalostno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|