petra1978 -> RE: Septembrke 08 (23.4.2008 17:35:58)
|
Ojla pupe. Vidim da ste bile ta teden, ko se nisem mogla nič javit zelooooo pridne s pisanjem. Je celo preveč, da bi vse naenkrat prebrala. Aha, aktualna tema - srečanje. Tudi meni zaenkrat paše 17.05., upam, da ne bo kaj vmes prišlo. Če pa katera iz štajerskega konca želi, pa se lahko zmenimo in se skupaj peljemo do Ljubljane. Mislim, da to ne bi smel bit problem. Prau fauš sem vam vsem, ki že čutite brcike svojih malih. Jaz jih še ne, pa se tud ne sekiram preveč zaradi tega. O, bo že se brcal-a. Včeraj je pa naša pika dobila prvo cotiko. Moja sestra (teta Maja) je kupila bodi. Kak je lep. Zdaj ko pa imam prvo tako stvar doma, me pa kar mika, da bi šla v trgovino in kar vse pokupila. Ta teden sem pa doživela prvi taki čustven izbruh, ki naj bi bil značilen za nosečnice. Sestrična, ki je imela lani decembra spontani splav je spet noseča. In ko mi je to povedala, sem bila tako vesela za njo, da sem se prvo eno minuto ful smejala, potem pa so samo solze začele tečt. Joj, res sem vesela za njo. Upam samo, da bo zdaj vse OK.
|
|
|
|