Lea2007 -> RE: Septembrke 08 (9.5.2008 15:13:47)
|
Ojla... Zoe ja jaz počasi zapuščam Uk...Konec maja se vračam v Slo...pa bom ostala do poroda, potem bomo pa vidli kako bo z našim pobčkom...če bo vse ok, kar močno upam, se bomo pač čimprej vrnili k tatiju...zdravstvo tlele je bol tko tko, razn če nisi na kaki privat kliniki in zapraviš celo premoženje...zadnjič je bli pri poročilih, da je ena šla rodit, dobila je popadke, pa so ji dal tablete prod bolečinam in jo domou postlali, pol je pa revca v avtu v gužvi rodila...fant je klical rešilca rešilca, pa so starši prej pršli kot rešilc...no sej to je ekstremen primer...sam javno zdravstvo je na popolni nuli...napram slo...pa se že tam pritožujemo... Kahlo ja za pobčke majo ful manj ja...no pol bote s seko uživale in za frajlico kupvale...mi bomo pa za naslednjič punčko naročl...zdej je pa ogrevanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mal heca, glavn, da bo zdravo... A sm že napisala, zadnč sm enga fanta prosila, če gre po Magnesol, k je pol lih pršou v Uk in je reveš obletal 3 lekarne in nikjer, ga ni dobu...kao ga dobijo šele junija...pol me je klicu, pa sm rekla, da nej pa neki podobnga vzame...sam nism mogla vrjet...kr zmanka...pa sej to je tko, k da bi za aspirin sprašvala... Mi smo pa dans ribe in rižek jedli... En lep petkov popoldan...
|
|
|
|