|
martka -> RE: Celjanke (z okolico) (5.12.2008 10:39:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 @martka, sem vidla da si na decembrkah spraševala glede zavarovalnice Triglav. Jst sem nekaj časa nazaj klicala na Triglav, in so mi rekli, da je zelo pomembno kaj ti piše v splošnih pogojih zavarovanja (tam ko maš rojstvo otroka), ker po novem so spremenili pogoje in ti dajo 10% kot kredit, če ti pa piše, da ti pripada enkratni znesek pa je vredu (potem to ni kredit). Ampak vedi, da se ti na koncu pri izplačilu od celotnega zneska odšteje teh 10%. Tako, da to ni ravno nagrada, ampak samo predčasno izplačilo. Lahko uveljavlja pa samo mati. Jst sem se odločla, da bom teh 10% vzela. Rekla pa je, da moram po rojstvu otroka prinest polico in rojstni list, ter št. TRR. pri meni je malo drugače... včeraj mi je razložil... jaz imam to zavarovanje že od februarja 1999 in zato pri meni to ni kredit... oz. se mi nič ne odšteje... če bi se zavarovala po letu 2001 oz. od februarja 2002 dalje pa bi bilo tako kot so povedali tebi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] potem je pa še finta, če sta zavarovana oba s partnerjem ali samo mamica, pa če sta poročena- mami ne dobi nič, če nimata oba tega zavarovanja (mislim?!? zakaj že? kazensko?!?), če pa nista poročena, ga pa uveljavlja, kot samohranilka...
|
|
|
|