|
Dali* -> RE: Celjanke (z okolico) (10.10.2008 11:35:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Dali, saj bos ti tudi kot bi mignil tako daleč, tako da kar uživaj vsak mesec posebej. Sploh drugo tromesečje je bilo meni najboljše, ko se trebušček že lepo vidi, počutje pa je ponavadi super. V Milerju si kupla modrček za dojenje? Kulk pa si dala? Js sem jih gledala in probvala v HM in komaj našla enga kolikor toliko udobnega, da me ne moti, če ga imam cel dan gor. Škoda, ko ni Milerja v Celju [sm=smiley13.gif] . Najbližji Celju je menda v Velenju, ane? Drugače pa, Dali. končno sem probala un čajček iz grozdja in je odličen. Uporabim kar jurko in izabelo, ki sta v izobilju in pride super, še sladkat mi ni treba, samo ohladim ga, pa je tak kot grozdni sok, rahlo kiselkast in zelo osvežilen okus. Njam! [sm=smiley1.gif] Pa še za prebavo se mi zdi, da dobro poskrbi ... [sm=smiley36.gif] Bethany - Müllerjevi modrci so zakon - cena je 8,79€ najdeš ga pa med stvarmi za dojenčke, v isti vrsti, kjer so plenice v škatlicah. Me s frendico sma prosile trgovke če lahko kje probama, ker sva rekle da nisva iz Velenja in če slučajn ne bi pasal se ne bi še enkrat vozile gor. Tako, da sma lahko šle probat na njihov wc. Full dajo fajn oporo in celi bombažni so. Priporočam! Meni tisti od HM niso ustrezali, so me full pikali in jih raje sploh nisem kupila. Sem pa včeraj kupila še enega za cc. 4€ v kiku v CE, in je tudi kaj OK za oporo se mi gre predvsem. Pa za doma pod majico in za spat je čist OK. Ma pa mal umetnih vlaken.
|
|
|
|