(ne)dvigovanje rokice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


*lenc@* -> (ne)dvigovanje rokice (3.1.2008 19:10:16)

Ojla, naj na začetku napišem, da je naša že od začetka vse bolj z L rokico delala zgleda že skoz da je ta bolj njena. Danes sem pa prav opazla da D rokice ne vzdigne sama  90 Stopinj nad tlemi. Recimo, če ji ponudim igračo mal nad glavo, jo bo z L takoj prijela z D pa sploh ne, pride do 3/4. A je to normalno pa je njena levica bolj pravladujoča al kaj?Stara je 4,5 m. Pa kar zatrzajo ji še rokice tk mal zatresejo k hoče kaj prijet sploh D roka. Kaj več veste o tem, me mal skrbi...Naj napišem, da ma mal povišan tonus, v RA pa še nismo bli(smo naročeni). Naredite test, če mate enako stare prosim...




*lenc@* -> RE: (ne)dvigovanje rokice (3.1.2008 19:14:41)

še to...Saj jo vzdigne in nogico si prime s to roko( z L si je še ne) ko jo je treba dat v zrak pa ne gre čist gor. A sem razumljiva?k da je ne more čist stegnit, ampka jo ma mal pokrčeno, k L pa za šalo dvigne. A nismo edini?




kovač -> RE: (ne)dvigovanje rokice (3.1.2008 20:06:44)

Ja verjetno je levičarka, zato pa je s to stranjo bolj gibčna in ji bolj na levi motorika dela. Veš ne se sekirat. Če pa res nimaš dobrega občutka pa pojdita k pediatrinji. Da odpravi strah.




ana b -> RE: (ne)dvigovanje rokice (4.1.2008 8:48:16)

Naš je isto star, pa nič od tega ne počne, pa tudi vse bolj z levo dela.




Stran: [1]