POLETNI OTROK (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


Anonimen -> POLETNI OTROK (6.1.2008 12:03:38)

Za otroka rojenega poleti me zanima kak voziček bote izbrale?Boste kupile takega z košaro ali bolj športnega takega da lahko 3 mesece leži potem pa vozek kr dvigneš v sedeči oziroma v polsedeči položaj?
Gordana-3 -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 12:16:21)

naši dve sta se rodili sredi aprila in konec maja, pa smo imeli takšen voziček, kot praviš ti. se mi zi, da spomladi in poleti nima smisla kupovat takšnega s košaro.
eya -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 12:41:19)

Mi imamo aprilčka, pa smo imeli kar košaro na začetku.
buči -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 12:43:13)

Naš prvi je rojen julija. Je bilo ful vroče, tako da ne pretiravat s preveč zaprtimi vozički. Čisto navaden voziček, s s treho, ki se da premaknit, da mu ne sije sonce v oči, pa da je dovolj zračen, le da ni prepiha. Jaz sem imela kar špotnega - se pravi takega, ki se ga da pozneje uporabit za sedenje, pa sem spustila naslon popolnoma dol, tisti del za noge pa zatakneš popolnoma gor, pa nima bit kaj.
bondi -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 13:05:17)

Gordana in Buči... kaj lahko prosim napišeta kakšne vozičke ste imele, ker jaz nikakor ne najdem primernega za ležanje novorojenčka. Razen PegPerego, ki ga pa ne želim imeti.

Vsi me prepričujejo, da mora bit košara, pa me zanima alternativa. Mislim, da aprila, maja košara ni nujno potrebna.

Hvala in lp
Taula -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 13:18:05)

Jaz sem kupila od Quinnya model Freestyle 3 XL Comfort.

Primeren je za novorojenčke, torej ne rabiš košare. No, jaz sem jo vseeno vzela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
tally -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 13:30:42)

jst bom rodila maja in tut ne mislim vzeti košare, ker se mi zdi da bo popolnoma neuporabna, samo lupinica pa športni del mava pa tut ogledanega Quinnya model Freestyle 3 XL Comfort, se mi zdi super vozek.
Anonimen -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 13:38:19)

Mi smo kupili voziček športni,ki ga lahko čist dol spustiš ali pa lahko kasneje sedi.Kupili smo ga v Rutarju v MB včeraj in ni vem kake firme ker jaz na to nč ne dam in je stal 150 evrov.Je pa zelo praktičen in zelo lepe moderne barve čist neobčutljive.Je pa fajn,da se pr nogicah da del vozička malo zapret z namenjeno zadrgo in je okoli zaprt ob enem pa bo dovolj zračen,ker se bo otrok rodil konec maja ali pa v začetku junija.Sem bla na začetku ful navdušena nad takšnimi s košaro ampak več kot 3-4 mesece ne pride prav.Zdi se mi da so košare bolj primerne za bolj mrzlo vreme.No to je moje mnenje seveda se pa vsaka odloči po svojem občutku.Pa tudi tista ki bo imela prvega otroka se ji splača res kupit malo bolj dražjega men,ki pa bom imala drugega pa se mi zdi,da bi blo škoda dajat veliko denarja.
jana81 -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 13:38:52)

 
midva sva vzela od Jane slalom pro-komplet (jajčka,košara,športni)
baje ni dobro otroka imeti več kot 2 uri v jajčki, v športnem ga pa tud ne moreš vozit ko se rodi vsaj do 5 mesecev ne.
Najin se bo rodil začetek maja, pa sva vseeno vzela košaro, kaj pa veš kakšen bo maj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Anonimen -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 13:54:30)

Jaz sem imela Pramette.

Samo za lupinico (brez košare) se ne bi odločila, ker je bila letnemu času primerno ogromno na zraku, za kar mi lupinica ni dišala.
Anonimen -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 14:01:26)

IZVIRNO SPOROČILO: bondi

Vsi me prepričujejo, da mora bit košara, pa me zanima alternativa.


Alternativa je tista mehka košara s trdim dnom in ročaji, ki jo položiš v voziček. Pri našem Hauckovem je bila že zraven. Moj je bil rojen marca, prvič sva šla ven aprila enkrat in je bila tista košara prav fajn. Za kakšne 14 dni, potem je bilo pa že toplo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
solatja -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 14:02:47)

mi še vedno uporabljamo tega, ki smo ga imeli podedovanega od nečaka: chicco training, l. 2002

zraven je bila tale košara, navadno za sedet, lupinica, nahrbtnik, pa mogoče še kej (se vidi zgoraj). in dokler ji je bila košara prav, sem jo ves čas uporabljala, ker je tako ali tako še največ ležala, sem pa kar dolgo otem kar lupinico naštimala namesto nastavka za sedet, namesto košare. ta voziček se mi zdi prav fajn, je zelo uporaben in če bi sama nabavljala, bi se tudi verjetno odločila za kaj takega, čeprav je cena kar konkretna (nekaj mesecev po porodu sem ga videla v BC za 133.000 sit)
Anonimen -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 14:04:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: bondi

Vsi me prepričujejo, da mora bit košara, pa me zanima alternativa.


Alternativa je tista mehka košara s trdim dnom in ročaji, ki jo položiš v voziček. Pri našem Hauckovem je bila že zraven. Moj je bil rojen marca, prvič sva šla ven aprila enkrat in je bila tista košara prav fajn. Za kakšne 14 dni, potem je bilo pa že toplo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Tale voziček imam tudi jaz Splišni. Sam za junij bo kar pretoplo v tisti košari. Mi je pa važno, da je voziček namenjen od rojstva naprej in da je kasneje upraben za sedeč položaj, brez dodatnih torb, košar... sva kupila zelo praktičnega. Samo jih je vsakič manj, ker jih sploh ne delajo več takih. Hvala bogu sva ga dobila zadnjega, z vsemi popusti, pa cena zelo smešna:)
Anonimen -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 14:05:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Sam za junij bo kar pretoplo v tisti košari.


Ne vem, če bo....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Mičica ni nič "švicala" pa si lahko predstavljaš, kakšne temperature so avgusta v Dalmaciji :).
majanagaja -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 14:10:50)

ojla
rok imam maja. Kupila sva voziček quinny freestyle ravno zaradi tega ker je edini ki se poleže na 90 stopinj. Košare ne bova kupovala. Če bo slučajno malo bolj hladno ga bom zavila v dekice , pa eno bolj debelo kapo na glavo....
butara -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 14:32:04)

Moje prvo dete je junijsko, pa sva vseeno kupila voziček s košaro. In še sreča - čas hitro teče, prihaja drugo dete, ki bo zimsko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bo ta voziček še hudo prav prišel.
tweetek -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 15:51:42)

Midva sva vzela traxxa z mehko košaro ker si nekak nisem predstavljala da lahko dete udobno leži kar samo v športnem delu, ga moraš najbrž pripet pol pa mu ni tko prijetno... Pa so mi rekli, da je košara takšna da poleti hladi in pozimi greje (nima kakega fliska notri). Upam da je res. Aja, beba po pa junijska.
petea -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 17:29:12)

Jane slalom pro (športni voziček) in zraven jajčka + košarica (2 v 1, je prilagodljiva, naslon se da dvigniti) matrix.

Se super obnese.
Leiah -> RE: Poletni otrok (6.1.2008 18:41:45)

Pri i'coo platon 3 oz. sedaj je novejši peak 3, se da športni del v popolnoma ležeči pložaj - preizkušeno, in mislim, da ne potrebuješ košare za malega. Mi tudi pričakujemo začetek maja, če bo kaj bolj mrzlo ga bomo pa v lepo dekico zavili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Anonimen -> RE: POLETNI OTROK (6.1.2008 18:46:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Taly
Tale voziček imam tudi jaz Splišni. Sam za junij bo kar pretoplo v tisti košari. Mi je pa važno, da je voziček namenjen od rojstva naprej in da je kasneje upraben za sedeč položaj, brez dodatnih torb, košar... sva kupila zelo praktičnega. Samo jih je vsakič manj, ker jih sploh ne delajo več takih. Hvala bogu sva ga dobila zadnjega, z vsemi popusti, pa cena zelo smešna:)


Čr bo v košari zunaj pretoplo, jo boste imeli pa lahko za doma za na kavč.

Ta Hauck, ki sem ga jaz kupila takrat, pred 6 leti, je bil tudi smešno poceni. Sicer sem potem še enega drugea kupila, tudi Haucka, ker mi je bila ta pretežak za po stopnicah nosit. Smo se vmes preselili in sem ga potem morala.
sayuri -> RE: POLETNI OTROK (7.1.2008 10:45:59)

NAš je bil rojen v začetku junija. Imeli so Quinny Freestyle 4xl. Zelo zadovoljni smo bili z njim. Vozili smo ga od začetka, pa do približno 2. elta starosti.
N _ B -> RE: POLETNI OTROK (7.1.2008 10:57:35)

Imam dva poletna otročka (junij in julij) in sta bila oba v košarah. Si ne predstavljam, da bi bila brez, ker sta večino dneva prespala zunaj na zraku in je bila košara nadomestek posteljice. Vroče jima ni bilo. 
tosja -> RE: POLETNI OTROK (7.1.2008 12:16:50)


IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi imamo aprilčka, pa smo imeli kar košaro na začetku.


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] tud mi pričakujemo aprilčka - tud košaro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Se mi zdi dost bolše kot lupinica, ker otrok lahko v njej spi - na obisku, na terasi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Je pa julija 2007 rojena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v naši žlahti - se spomnite kako je bilo vroče??? Pa so imeli košaro, še decembra sem jo zadnje videla, ko je na obisku zaspančkala, pa je lepo v košari spala in ne v lupinici vsa zvita... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
tosja -> RE: POLETNI OTROK (7.1.2008 12:17:20)


IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Imam dva poletna otročka (junij in julij) in sta bila oba v košarah. Si ne predstavljam, da bi bila brez, ker sta večino dneva prespala zunaj na zraku in je bila košara nadomestek posteljice. Vroče jima ni bilo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
mayci -> RE: POLETNI OTROK (7.1.2008 12:43:36)

Tudi jaz imam poletnega otroka (julij), pa sem kljub temu imela košaro in nam je zelo prav prišla. Tudi ko smo šli septembra za nekaj dni v toplice je imel košaro kar namesto posteljice.
Pa še to: tudi mojemu fantu ni bilo prevroče.
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>