simona2 -> RE: Splošna anestezija - vraščen nohtek (10.1.2008 14:43:03)
|
Hvala vsem za vspodbudne besede. No na koncu smo se kar odločili za splošno anestezijo in mislim, da je bila odločitev pravilna. Vse skupaj ni bilo kaj več kot 15 minut spanja, še največji šok pa je bil ko se je zbudila. Imate kar prav medicina je tako napredovala, da so stranski učinki anestezije res zanemarljivi, čeprav pa komplikacij nikoli ni za izključit. Pri nas smo že eno uro potem pojedli celo sirovo štručko, ki jo drugače niti pod razno ne, saj imamo vse drugo raje kot hrano. Je pa res hudo tako malemu otroku dopovedat, da ne sme niti vode, sem se počutla kot kriminalc, ko me je prosila za en grisin in jokala, še posebej zato ker je tako neješča. Moram pa reč, da so bli ful fer in da smo bili povsod prvi na vrsti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Okrevanje je čisto OK in bolečin očitno ni več, nekaj malega solz je bilo samo na prevezu, saj je rana res grozna (dali so dol nohtek, pa odstarnili še malo tkiva). Tako da punce, če je treba anestezijo, je pač treba in še enkrat hvala, da ste me prepričale, če ne bi otrok res fejst trpel. Lp Simona
|
|
|
|